Jarčevi će većinu meseca februara provesti pomalo nesigurni u sebe, možda malo i depresivni ili će naprosto svaki pokušaj otpočinjanja veze ili bilo kakav ljubavni kontakt već na početku osuđivati na propast. Vladarka njihovog prirodnog petog polja je Venera, a u nezgodnom aspektu sa Saturnom, vladarom znaka Jarca, doprinosi da Jarčeve sve do 18. februara prati osećaj nezadovoljstva zbog, po njihovom mišljenju, neuspešnog ljubavnog života, ali zapravo mogu biti samo u fazi kada nisu ni preterano zainteresovani za ljubav. Zauzeti pripadnici znaka mogli bi se malo i udaljiti od voljenih osoba. Ali ni ovakav period neće trajati predugo. Takvo osećanje popušta već krajem februara, a poslednjih desetak dana Jarčevi imaju šanse da učvrste postojeću vezu ili da otpočnu nešto sasvim novo a stabilno.

jarac Jarac

Jarčevi imaju šanse da učvrste postojeću vezu

Posebno lep dan za ljubav jeste 20. februar koji će uglavnom svi Jarčevi moći da proglase kao njihov Dan zaljubljenih! Uzvraćene emocije, ili partner iz kruga poznanika, prijatelja ili preko brata, sestre… pa ne propuštajte priliku da počnete nešto što se može pokazati kao najbolje moguće po vas! Uživajte!


Jelena Milićević = fashion manijak + zaljubljenik u astrologiju. Carpe diem – svaki novi dan neka bude jednako zanimljiv, poseban i ispunjen do kraja. A naravno i “Be yourself, everyone else is already taken.” Oscar Wilde.

Comments