Drage Ribe, počev od 02. februara osetićete nalet energije, jer Mars ulazi u vaše savežđe. Ljubav, nežan dodir preko vam je potreban, a neko iz inostranstva može biti aktuelan u vašem ljubavnom životu tokom čitavog perioda. Ali ljubav kao da je najlepša ako se drži pod velom tajne, ako je krijete od radoznalih pogleda. Kao da će vam takav pristup vezama u narednom periodu prijati, ali ni vi niste neko ko voli da je sve na izvol’te, da se o vašoj intimi i ljubavnom životu raspreda… sve je zanimljivije dok je tajno, naročito u vreme mladog meseca, nakon devetog februara!

Činjenica je da ćete tokom čitavog februara privlačiti sve one za koje budete poželeli da budu upravo vaši partneri. Samo je važno da tačno znate šta i koga želite da posle ne bi bilo nesporazuma. Vodite računa koga puštate u svoj život i sa kim ulazite u strasne avanture. Tokom februara meseca kako je Merkur, vladar vašeg prirodnog polja braka, partnerstava, dugih veza, pripijen sa Marsom iz prvog polja, sve Ribe će imati potrebu za ostvarivanjem partnerstva, bliskošću, romansom, naročito baš oko Dana zaljubljenih.

Ribe1 Ribe

Nežan dodir preko vam je potreban

Pun Mesec krajem februara, tačnije 25, naglašava iz nekog razloga polje braka, dugih veza, pa je vrlo moguće da budete očarani partnerom, ako ste već u vezi, da budete preosetljivi na svaki partnerov korak, ali da pokažete ogromnu strast, emocije, što može prijatno iznenaditi partnera. Takođe, ukoliko ste sami, taj period može doneti nekog novog u vaš život, nekog sa kim ćete duhovno biti povezani jakim emocijama. Samo je potrebno voditi računa da ne preterujete u izlivima nežnosti, obećanjima, da se saberete i pokušate da budete što racionalniji u predstojećem periodu i sve će biti OK!


Jelena Milićević = fashion manijak + zaljubljenik u astrologiju. Carpe diem – svaki novi dan neka bude jednako zanimljiv, poseban i ispunjen do kraja. A naravno i “Be yourself, everyone else is already taken.” Oscar Wilde.

Comments