Venera u Biku je jedna od idealnijih postavki Venere, jer je njoj tu prilično udobno, naročito što je Bik simbol hedonizma, udobnosti, komfora. Samim tim i žena kojoj je Venera u Biku, oseća lepo, obično ima dobar apetit, naročito ljubavni. Prilično je izražen materinski instinkt kod ovih žena i jedne od najboljih mama u horoskopu imaju ovakvu postavku Venere. Ove žene poseduju lični magnetizam, čulne su i prilično erotične, bez obzira kako se ponašale i šta oblačile, one zavode svojim pokretima, oblinama, a osmehom očaravaju. Ovakvom Venerom se mogu prikazati sve Španjolke, njihova lepota i obline. Međutim kako je ova Venera potpuno okrenuta hedonizmu i nekada to vodi u preterivanje verujem da su ove žene, naročito kod kojih ta Venera nije postavljena u dobrim aspektima, posesivne, ljubomorne, preteruju u užicima raznih vrsta.

slika 8 Bik

Prilično erotične

Zapravo, ove žene najviše vole ljubav i užitke tog tipa, te sve to, neretko, kod ovih dama može odvesti u ljubavnu prevaru. Pružiti joj ležeran i udoban život, u kombinaciji sa stabilnošću u emotivnim odnosima, dovoljno je da podlegne ljubavnim igrama bez granica. Ona mašta o nekom ko će biti izdržljiv prema njenim zahtevima, a istovremeno nežan i veran. Pritom teži tome da u muškarcu probudi želju da bude što bolji, bogatiji i da ona jednom i zauvek bude prava i jedina žena u njegovom životu.

Pročitajte modni horoskop za svoj znak.


Jelena Milićević = fashion manijak + zaljubljenik u astrologiju. Carpe diem – svaki novi dan neka bude jednako zanimljiv, poseban i ispunjen do kraja. A naravno i “Be yourself, everyone else is already taken.” Oscar Wilde.

Comments