Ljubav i veze

Veza i karijera će i dalje ostati vaši glavni prioriteti, to su oblasti u koje ste uložili najveća očekivanja. Što se tiče veza, imaćete potrebu da se s nekim zbližite, da delite, pa da se čak i poistovetite s partnerom. Želite da vas vaša bolja polovina razume i podrži, da vas okruži pažnjom i ljubavlju. Čeznućete za ljubavlju, ali biste više voleli da ljubav dođe vama na noge nego da vi idete da je tražite.

Venera u zenitu Blizanaca pokazuje da ćete imati visoke standarde, da će partner morati dosta da se potrudi da vas zadovolji, a ako zaista uspe u tome, bićete spremni da ga obaspete pažnjom i zahvalnošću za koju ste samo vi sposobni.

Merkur, vladar znaka Blizanaca, uporno će biti oko Venere u prve dve dekade marta 2013. godine, i ponovo će naglasiti važnost veza u vašem životu u ovom periodu. Imaće čudan položaj kojim će, možda, dovesti do poteškoća u komunikaciji i izazvati oklevanja.

Blizanci2 Blizanci

Možete sve što želite

Karijera i finansije

Mart 2013. godine će biti mahnit mesec, komplikovan, ali vrlo značajan. U prvoj polovini meseca će vam stabilnost uzdrmati prisustvo retrogradnog Marsa pozicioniranog u kući karijere. Mars će vas terati da radite i pokažete se, da se izdvojite u tome što radite, da donosite odluke, dokažete da možete sve što želite. Dalje, vrlo je verovatno da će vas izazvati i na konflikte i rasprave, možda čak i fizičke sukobe. Retrogradni Merkur će u vaše odnose uneti nesporazume koji se tiču papirologije, dogovora, dokumenata, itd.

Svi ovi aspekti će vas navesti da obratite pažnju na neke projekte koje ste davno počeli, ili na predloge koje ste, tada, ostavili za kasnije. Biće vam pružene prilike za uspeh, jer su prve dve dekade marta rezervisane za poslovni napredak. Blizanci će imati korist od Sunca koje daje svetlost, označava vitalnost, daje sposobnost (prave) reakcije i od Venere koja će doneti šanse i nove mogućnosti za uspeh.

Štaviše, Jupiter, koji je lociran u Blizancima podariće vam energiju, entuzijazam i dobru sreću. Zahvaljujući ovome moći ćete da uživate u rezultatima svog truda koji će, vrlo verovatno, doći ne samo u obliku završenih projekata već i novca.

Telo i duh

Osećaćete se dobro ako se budete čuvali i ako ne budete preterivali ni u čemu. Menjaće se dobri i loši momenti. Stanje uma će vam varirati, a gotovo da ćete ceo mesec biti pod stresom. Biće vam potrebna disciplina i veći unutašnji mir.

Savet meseca: Izrazite se jasno i slušajte drugu stranu strpljivo i pažljivo!


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Comments