Ljubav i veze

Mnogo planeta će proći kroz kuću Device koja je zadužena za veze: romantičan i maglovit Neptun (nalazi se ovde na duže vreme), žestok i strastven Mars (u prvoj dekadi), sjajno Sunce i senzualna Venera (u prve dve dekade), plus Merkur koji je vladar Device i koji će se potruditi da stalno bude zauzet.

Ovakav sklop planeta sugeriše da ćete svu pažnju i ljubav davati drugima, pokazivaćete je i bićete spemni da se borite za tu osobu.

Uz ovakve poteze, možete očekivati akciju: u martu će se dogoditi stvari koje će biti od velikog značaja. Nije isključeno da ćete promeniti mišljenje o određenim stvarima i nekim odlukama, da ćete početi da razmišljate o nekoj staroj ljubavi i da ćete pokušati da sredite probleme koji nisu bili sređeni u prošlosti.

Pokušajte da pristupite stvarima na racionalan, iskren i pošten način!

Devica2 Devica

Oprezno sa finansijama

Karijera i finansije

Akcenat će biti stavljen na saradnju i timski rad. Nemojte raditi stvari sami na svoju ruku, jer to neće biti dobar strateški potez, barem ne u martu 2013. godine.

U ovom periodu je važno formirati savez sa drugima, okupirajte ih i navedite na postizanje zajedničkih ciljeva. Razmenjujte savete, pokažite mlađim kolegama kako da odrade stvari koje ne znaju, razmenjujte ideje… ipak će vam biti potrebni za podržavanje odluka koje ste doneli.

Susretaćete se sa konkurencijom, biće dosta rivalstava, možda čak i sukoba ili suđenja. Međutim, to će sve uglavnom biti o zajedničkom naporu koji će vas voditi ka zajedničkim ciljevima i doneće mnogo uspeha.

U slučaju da važne odluke moraju da se donesu, bilo bi dobro da to radite u periodu posle 17. marta. Do tada, budite oprezni u komunikaciji i nemojte se iznenaditi što drugi menjaju mišljenje s vremena na vreme, što odustanu od dogovora ili vas uvale u nevolju.

Finansijski gledano, nagoveštena je intenzivna aktivnost posle 12. marta. Mogli biste zaraditi dosta novca ili uraditi neki dobar posao, ali budite mudri, jer će rizici biti veoma visoki.

Telo i duh

U prvom delu marta 2013. godine dok je Merkur retrogradan, verovatno ćete biti u top formi i videćete da je teže da se fokusirate, naročito zato što je Neptun u blizini.

Celom mesecu može faliti ravnoteže, a vraćanje u ravnotežu postići ćete samo ako budete disciplinovani – i u fizičkom i u mentalnom smislu.

Savet meseca: Budite veoma pažljivi kada donosite finansijske odluke!


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

 

Comments