Ljubav i veze

Mart će biti odličan za ljubav i erotiku. Osnovni instinkti, seksualnosti, sentimentalni entuzijazam, želja za avanturom i potreba za adrenalinom manifestovaće se kao posledica prisustva strastvenog Marsa, blistavog Sunca i veselog Merkura u Škorpijinoj kući ljubavi.

Istovremeno, Neptun je već neko vreme boravio u vašoj kući ljubavi, i Neptun je vrlo romantična planeta doduše prilično nepraktična, pa će se potruditi da u saradnji sa ostalim planetama pomogne u ostvarenju čak i vaših najluđih fantazija.

Biće ovo period u kom ćete moći da se zaljubite lako ili otkrijete neslućene dimenzije senzualnosti, period pogodan za pokretanje odnosa, kao i za oživljavanje postojećih. Pomirenje nije isključeno.

Prvi deo marta 2013. godine biće najintenzivniji, čak i ako je obeležen greškama u komunikaciji, nedostatkom sinhronizacije sa drugima i drugim nevoljama koje mogu nastati kao posledica retrogradnog Merkura.

Najharmoničniji period u martu 2013. godine biće treća nedelja marta. Period od 22. do 31. marta biće neutralan.

Deca, trudnoća i razni aspekti roditeljstva mogu biti u centru pažnje.

Novekedestransz Škorpija

Pogodan mesec za poslovne uspehe

Karijera i finansije

Posebno pogodan mesec za rad! “Poseban”, što znači sa potencijalom za dostignuća. U kući rada Škorpija neko vreme je vladao Uran što vam daje dosta snage i otpora, ali isto tako može da bude uzrok iznenađenja i diskontinueta. Uran će uglavom podsticati na novine, modernizaciju, promene.

Od 12. marta 2013. pa nadalje, Uranu će se pridružiti Mars i ova kombinacija će doprineti vrlo energičnom, u nekim slučajevima čak i nasilnom ponašanju. Stoga, pokušajte da donesete određene odluke i odvedete stvari u određenom smeru, pre nego što vas iznenade i izdešavaju se možda i ne onako kako ste planirali.

Nemojte očekivati da bude lako! Verovatno ćete morati da savladate određene prepreke. U najboljem slučaju, bićete veoma zauzeti ovog meseca, sa mnogo krakih rokova i eventualno ponekog incidenta ili profesionalnog sukoba.

Finansijski, znaci su ohrabrujući!

Telo i duh

Bićete energični, ali će ceo mart 2013. biti rizičan. Mars i Uran će biti kritična kombinacija, posebno u poslednje dve dekade (naročito u drugoj): rizici od kriza, medicinski hitnih slučajeva, povreda ili nesreće. Međutim, mesec mart će ipak biti pogodan za stomatološke procedure ili medicinske istrage. Čuvajte se povreda u radu!

Savet meseca: Planirajte pažljivo svoje dužnosti kako biste izbegli preopterećenje!


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Comments