Ljubav i veze

Akcija, vest ili neke nestabilnosti: ovo je, po svemu sudeći, generalna slika marta 2013. godine. Biće dosta diskusija o ljubavi, ili će, možda, biti vreme ljubavnih izjava i poruka. Zbog ljubavi ćete biti spremni da odete u druge gradove.

Mnogo ćete naučiti o ljubavi, ili će to biti vreme kada pripremate papirologiju sa svojom boljom polovinom radi sklapanja braka ili ozvaničavanja veze.

Da rezimiramo – meseca marta 2013. godine veze će vam se preplitati sa informacijama, raznim podvizima, sa komunikacijom sa različitim ljudima. Međutim, neće sve ići glatko. Do sredine meseca retrogradni Merkur može da vas prevari i izaziva, pa je moguće da dođe do nesporazuma, nerazumevanja, neodlučnosti i dosta odlaganja.

Možda bi najpametnije bilo da sada ne verujete preterano svim rečima hvale koje čujete, niti bi trebalo mnogo da obećavate. Treća nedelja marta će doneti mnogo srećnije okolnosti.
Prve dve dekade biće pune senzualnosti i doneće dosta erotskog iskustva, dok će poslednja dekada biti mnogo teža, možda čak i frustrirajuća.

woman thinking 2 Jarac

Mudro kada nastanu nesporazumi

Karijera i finansije

Osetićete miris proleća, bićete puni života, uživaćete u svim akcijama i živećete punim plućima! Došlo je vreme da se donesu odluke, da se preuzme inicijativa i otpočnu procedure – što ćete i uraditi. Imaćete ideje, a takođe ćete imati moć da ih ostvarite u praksi.

U početku, možda nećete dobro proceniti situaciju ili naći prave reči, pa ćete potrošiti dosta vremena i energije. Možda će doći do nekih komplikacija zbog određenih poslovnih projekata, ili zbog stvari koje ste potpisali pre nego što je trebalo, ili zato što ste poslovali sa ljudima koji daju obećanja, ali ih ne ispoštuju.

Međutim, sretaćete ljude koji će vam dosta pomoći i iz ovakvih iskustava crpećete zadovoljstvo i satisfakciju.

Najlepša dostignuća postići ćete u trećoj nedelji marta 2013. godine, ali ćete takođe imati neka prijatna dešavanja oko 6. ili 7. marta. Ovi datumi mogu biti dobri za vaše finansije i druga pitanja materijalne prirode. U svakom slučaju, novac vam neće biti problem ovog meseca.

Profesionalno gledano, nemojte se prihvatati većeg posla nego što ste spremni da uradite.

Telo i duh

Bićete u odličnoj kondiciji i posedovaćete izuzetnu radnu sposobnost. Moguće je da ćete se žaliti na manjak koncentracije i povećanu mentalnu iscrpljenost u prvoj polovini marta. Ali, već u drugom delu marta, ovakvo stanje će proći. Problemi sa roditeljima će vas pojesti.

Savet meseca: Pronađite pravi cilj i kanališite svu snagu prema njemu.


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Comments