Ljubav i veze

Ni Venera, planeta ljubavi, ni Sunce, vladar Vodolijine kuće parova, neće biti u poziciji da cene ljubav. Obe planete će biti u vašoj kući novca, što znači da ćete tokom celog marta biti preorijentisani na novac.

Vrlo je moguće da ćete se i vi i partner interesovati za finansije. Ili da će vaši sentimentalni izbori biti u vezi sa finansijama. Ili da će vas partner finansijski podržati (ili obrnuto), ili da ćete potrošiti dosta novca na njega/nju. Bilo kako bilo, ljubav je ovog meseca povezana sa novcem.

Ako niste raspoloženi da se bavite emocijama ovog meseca, vrlo je moguće da vas ni seks tokom marta neće interesovati. Sa Jupiterom u erotskom polju Vodolije, sve će vam ići od ruke! Sve što je potrebno da uradite jeste da pokažete interesovanje i dostupnost i ponude će vam dolaziti iznenada, naročito u drugoj polovini meseca.

1337989605968 originaal Vodolija

Seks vas ovog meseca ne zanima

Karijera i finansije

U martu 2013. finansijski momenat će vam se razvijati istom putanjom kao što je to bio slučaj u februaru. Ako preuzmete inicijativu. Retrogradni Merkur će vas držati pod tenzijom do sredine meseca. Do tada, nije najpametnije da povedete velike novčane operacije ili značajne akvizicije. Prisustvo Sunca i Venere u Vodolijinoj kući novca znači da će novca biti, ali će troškovi u prvom delu meseca biti viši nego što ste očekivali.

Treća nedelja marta će vam biti najpovoljnija: biće dodatnog dohotka ili poklona, kupovaćete ili prodavati unosno, dobijaćete popuste, i imaćete još dodatnih beneficija.

Što se karijere tiče, napredovaćete sporo, ali sigurno.

Druga polovina marta 2013. doneće vam važne odluke, navešće vas na pokretanje inicijative i, najverovatnije, na određene promene ili novine. Međutim, izgleda da će situacija biti veoma stresna i vrlo je verovatno da će biti sukobljena sa nekom drugom situacijom.

Telo i duh

Bićete u dobroj fizičkoj formi i imaćete dosta mentalne energije.

Nakon 12. marta, konjunkcija Mars-Uran navodiće vas na razdražljivo ponašanje, neočekivane i impulsivne reakcije. Držite instinkte pod kontrolom, smirite se i usredsredite se kako ne biste uradili stvari zbog kojih ćete se kasnije kajati.

Budite oprezni u vožnji, tokom korišćenja alata, mašina, opreme: postoji rizik od nesreća!

Savet meseca: Budite oprezni šta govorite i kome se suprotstavljate!


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Comments