Ljubav i veze

Kakav mesec! Uz Veneru (planetu ljubavi i harmonije) koja se nalazi u Ribama, i pored sjajnog Sunca i Merkura (vladaoca kuće parova ovog znaka), držaćete stvari u svojim rukama!

Zračićete šarmom i elegancijom, kao i snagom i samopouzdanjem. Privlačićete pažnju, šarmirati izgledom, zavoditi rečima.

Ako ste se na nekoga nameračili, neće imati šanse da vam pobegnu – predaće vam se, a da toga nisu ni svesni.

Ako u prvoj polovini marta dođe do nekih nesporazuma, ne brinite! Pokušajte da ih sredite diplomatski. Takve situacije su privremene.

Najstrastveniji period marta biće u intervalu od 1. do 12. (dok je gorući Mars još u Ribama), ali najšarmantniji i najharmoničniji period biće od 13. do 21. kada će Merkur, vladalac vaše kuće parova mirovati, pa će biti u najboljem položaju što se tiče snage. Iskoristite situaciju!

elegant woman wallpapers 28726 1920x1200 Ribe

Zračićete elegancijom

Karijera i finansije

Mart će biti vrlo velikodušan. Ima dosta naznaka uspeha i ispunjenja.

Najveći izazovi – koji istovremeno mogu da donesu i najveću satisfakciju – biće u vezi sa intelektualnim aktivnostima, sa komunikacijom i putovanjima. Izdvajaćete se po svojim idejama i sposobnostima, a Venera (koja je još uvek u znaku Ribe) doneće vam odlične prilike za saradnju, popularnost i podršku.

Sa finansijske tačke gledišta, druga dekada će biti izuetno povoljna. Astralne okolnosti će doneti povoljne finansijske mogućnosti, naročito ako se budu temeljile na nekoj strategiji. Sunce, locirano u Ribama, postaraće se da stavi vaše talente u prvi plan.

Obratite pažnju na moguće konflikte koji se mogu javiti kao posledica nesporazuma oko novca.

Telo i duh

Bićete u dobroj formi. U prvom delu marta, moguće je da ćete se osećati malaksalo. Duhovno, za vas je ovo povoljan period, ali ćete morati da nađete nove načine relaksacije. Sa srećom!

Savet meseca: Budite oprezni kada je novac u pitanju! Ne preuzimajte odgovornost za riskantne predloge!


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Comments