Ljubav i veze

Ovog meseca će preovladati strast u vašem ljubavnom životu. Zajedničko delovanje Venere, Marsa, Urana i Sunca učiniće da za Ovna ovo bude vruć mesec, pun dešavanja.

Venera donosi ljubav i nežnost, Mars će u ovom slučaju biti planeta požude i erotike, Uran vam priređuje iznenađenja, a Sunce unosi svetlost i pozitivnu energiju.

Zračićete privlačnošću koja će zavoditi i osvajati. Želja za seksom biće na vrhuncu ovog meseca. Bićete naelektrisani dobrim osećajem.

Ne samo da ćete šarmirati već će vam se javiti velika želja za emocijama. Potreba da se zaljubite potpuno će vas opkoliti, što je dobro jer vas u ovom mesecu očekuju mogući počeci nove veze i ljubavi.

Ako ste već u vezi, vreme je da je malo osvežite uvodeći nove momente u svoj ljubavni život. Ukoliko ovaj priliv energije ne kanališete na pravi način, može doći do konflikta sa partnerom.

Prva polovina aprila biće savršen period da se ostvarite na ovom polju. Najlepši period biće oko sedmog aprila. Nakon petnaestog, osetićete blagi pad energije i vratićete se u vaše dotadašnje “normalno” stanje.

ovan1 Ovan

Zavodićete i osvajati

Karijera i finansije

Uran, Mars i Sunce će vas naterati da ovog meseca napravite važne korake u pogledu poslovnog uspeha. Ovo će biti mesec ambicije i inicijative, što ćete najviše osetiti u prvom dekanatu aprila.

Imaćete dosta toga da pokažete i tražićete pažnju, poštovanje i poslušnost od strane ljudi sa kojima radite.

Vaši stavovi će biti čvršći nego inače, imaćete veoma jasne ciljeve i nećete nikome dozvoliti da vam stane na put. Prihvataćete saradnju, čak ćete je i želeti, ali samo pod vašim uslovima. Uzimaćete u obzir tuđa mišljenja, ali samo u situacijama koje idu u vašu korist. Položaj planeta govori da ćete neke svoje poslovne planove obavljati u tajnosti.

Interes i želja za novcem biće pojačani posle 15. aprila, a vrhunac će doživeti posle 20. kada ćete se posebno posvetiti povećanju svojih prihoda.

Telo i duh

Zdravlje će ovog meseca biti na zavidnom nivou i bićete puni energije, međutim postoje šanse za povredama, pa obratite posebnu pažnju. Stanje uma će biti odlično u prve dve nedelje aprila nakon čega će neznatno pasti.

Savet:

Ovog meseca će vam strpljenje i diplomatski pristup stvarima biti preko potrebni.


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Comments