Ljubav i veze

Tokom celog meseca, Sunce (vladalac Lava) biće u poravnanju sa Venerom (planetom ljubavi) i sa Marsom (planetom žudnje). Ova postavka ima jasnu i nedvosmislenu poruku: april 2013. biće mesec strasti.

Venera će uticati na primetno povećanje vašeg ličnog šarma i moći zavodništva dok će Mars pojačati vašu seksualnu privlačnost i podržaće vaš entuzijazam prilikom osvajanja partnera. Zračićete senzualnošću i teško ko će moći da vam odoli! Ako slučajno gajite simpatije prema nekome, sada je vreme da mu to i pokažete.

Događaji koji su sentimentalne prirode dešavaće se mnogo češće, ponude će pljuštati sa svih strana, i ljubav će se desiti kada to najmanje očekujete.

Strasti koje se razbuktaju u aprilu ove godine biće toliko užarene i nezadržive da nećete moći da im odolite. Ako se zaljubite, poželećete da organizujete svoj celokupan život oko osobe koja je izabranik vašeg srca. Ili barem neko vreme dok se strasti malo ne smire.

Život sa partnerom će vam doneti kratka i daleka putovanja koja će vas možda odvesti na mesta koja su centri kulture i duhovnosti, a možda čak preusmerite i svoju karijeru.

spremite se za putovanja sa partnerom lav Lav

Spremite se za putovanja sa partnerom

Karijera i finansije

April 2013. je mesec u kome preuzimate akciju na veoma borben način i moći ćete prilično da napredujete. Vaš “pokretač” će biti spoj Sunce-Venera-Mars, koji će vam dati snagu i gurati vas napred.

Sunce, vladalac Lava, biće podstaknut Marsom na akciju, želećete da preuzmete inicijativu, da se borite i dosegnete najviši nivo svojih sposobnosti. Sunce i Mars su dve planete ambicija koje žele da se istaknu, nametnu svoje prisustvo i da budu vođe, i kada se nađu u paru i udruže svoje moći, postaće nepobediv i nezaustavljiv tim.

Venera je zadužena za saradnju sa okolinom, dobre međuljudske odnose, a to su sastojci koji su veoma korisni onima koji žele da poboljšaju svoj položaj i poziciju na poslu.

Prvi deo aprila 2013. najviše će se ticati obrazovanja, istraživanja i profesionalnog usavršavanja. U ovom periodu ćete verovatno otići na poslovno putovanje ili ono koje se tiče obrazovnog usavršavanja i tamo ćete imati priliku da ostvarite saradnju sa nekim ko je iz strane zemlje ili institucijom koja se nalazi u inostranstvu.

Poslednji dani aprila 2013. doneće uspeh u njegovom najvidljivijem obliku, biće to dani u kojima ćete pobrati sve nagrade i počasti.

Što se tiče finansijske situacije, nadajte se poboljšanju svog statusa u drugoj polovini aprila 2013.

Telo i duh

Bićete u odličnoj formi! Imaćete energije za dve osobe i osetićete nalet adrenalina.

Volja vas neće napuštati tokom celog aprila 2013. Osetićete se sposobnim za bilo šta, i to će vam pružiti dosta optimizma.

Ipak, čuvajte se! Poravnanje Sunce-Mars može rezultirati različitim nezgodama, među kojima su infekcije, zapaljenja, povrede ili nezgode. Usporite tempo i nemojte da se izlažete riziku!

Savet:

Čeka vas uspeh! Sve što treba da uradite jeste da zgrabite prave šanse.


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Comments