Ljubav i veze

U aprilu 2013. neće vam se desiti velike promene.

Bićete motivisani istom potrebom za romantikom i istim snažnim instinktivnim nagonom koji često uspeva da stavi razum u drugi plan. Osetićete istu radoznalost da otkrijete misterije seksualnosti i istu želju da budete u društvu osobe koja je vredna divljenja, koja je puna vrlina, i cenjena u društvenim krugovima. Vaši snovi su ostali isti kao i vaši zahtevi…

Romantični događaji će se zapravo razlikovati samo u malim nijansama.

Tako ćete u prvom delu aprila 2013. možda brinuti više nego inače, mučiće vas neke sumnje ili će se sve to odraziti posebno na psihološki sklop ili emocionalne veze uopšteno, na primer na vašu vezu. Dosta ćete analizirati, zaključivati i istraživati. Možda ćete posvetiti pažnju unutrašnjem životu. Možda ćete rešavati neku misteriju ili razotkriti neku tajnu.

U drugoj polovini aprila 2013. bićete mnogo više relaksirani. Zvezde su vam naklonjene i moći ćete da uživate zajedno sa svojim partnerom.

Nije isključena mogućnost da otputujete na romantično putovanje ili ćete imati kratku vezu sa nekim ko živi daleko.

devica posveticete vreme obrazovanju Devica

Posvetićete vreme obrazovanju

Karijera i finansije

April 2013. biće mesec koji će doneti promene u finansijskom smislu. Sunce, Mars, Venera i Uran udružiće svoje snage kako bi fokusirali vašu pažnju na sferu posla, ulaganja i ugovora, oni koji su vezani za bankovni sistem, osiguravajuće kuće ili slične institucije.

Biće pravi trenutak da pokušate da dobijete neku stipendiju, neko sponzorstvo ili nepovratno finansiranje. Takođe je pravo vreme da finansije dođu do izražaja, nevažno da li potiču od poslovnih partnera, roditelja ili rodbine.

Ipak pazite pošto se baš tada mogu javiti problemi vezani za pozajmice, dugovanja, poreski sistem, kažnjavanja i slično. Čak je moguć i problem sa bankovnim računima.

Druga polovina aprila 2013, a posebno poslednji dani, doneće poboljšanja. Biće ovo posebno inspirativan period za studije, putovanja ili saradnju sa strancima. Posvetićete dosta pažnje univerzitetu i obrazovnim aktivnostima, a takođe ćete doći u kontakt sa ljudima iz sveta kulture, nauke ili prava. Sve ukazuje na uspeh…

Telo i duh

Nećete biti potpuno svoji. Više ćete naginjati ka nervozi i pesimizmu, i manjkaće vam energije, a takođe i fizičke spremnosti. Trebalo bi da sebi posvetite više pažnje.

Vaša vitalnost će se postepeno vratiti u drugom delu aprila 2013, ali ćete biti u punoj formi tek u maju.

Izbegavajte preterivanja, ekstremne situacije, napetost i sputanost!

Savet:

Ne uzimajte više od onoga koliko vam je dovoljno!


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Comments