Ljubav i veze

U prvoj polovini aprila 2013. godine, gotovo sva energija koju crpite iz strasti će biti usresređena na posao. Ili na nekoga s posla, iz škole ili bilo koje oblasti koja je u vezi sa poslom.

Nekako, dužnost i veze će ići ruku pod ruku. Sa partnerom ćete se možda udružiti u neku zajedničku aktivnost, ali, vrlo je verovatno da će i to biti povezano sa poslom. Ako ovo ne bude slučaj, onda će sve biti u vezi sa vašim partnerom koji vas podržava u poslovima koje obavljate.

Drugi deo aprila će vas ponovo uvesti u sveru ljubavi. Venera, planeta ljubavi, harmonije i zavođenja će 15. aprila ući u kuću parova Škorpije što znači će planete preuzeti kontrolu i bićete pod njihovim uticajem.

Vrlo je moguće da ćete odmah potom, u period od 15. do 19. aprila biti u prilici da doživite romantičan događaj koji će vam prirediti Venera. U svakom slučaju, emotivna pristupačnost će procvetati, a sentimentalne prilike će se ukazivati kada najmanje očekujete. Ovo će se najviše događati u poslednjem dekanatu jer 20. aprila Sunce i Mars ulaze u Škorpijinu kuću parova, punu entuzijazma i strasti.

skorpija moguc je rad sa partnerom na nekom projektu Škorpija

Moguć je rad sa partnerom na nekom projektu

Karijera i finansije

Konačno ćete se posvetiti radu. Izgleda ste morali da se prihvatite nečega što vam prija i što vas jako zanima. Uložićete dosta energije, vremena, želje. Daćete sve od sebe, pokrenućete i druge, a možda ćete ih čak i koordinirati.

April 2013. će jako naglasiti sve vaše talente, ali isto tako i vaše sposobnosti koje se tiču menadžerstva, organizacije i preuzimanja inicijative. U ovom period možete da zasijate, i stanete u centar svih dešavanja. Vaš trud će biti priznat i cenjen, mnogi će vam ukazati poverenje. Možda će vam dodeliti i posebne zadatke koje samo vi možete da iznesete. Dobra stvar je što se priznavanje vaših dobrih postupaka neće pokazati samo kroz slavu i aplauze, nego i kroz novčani dobitak.

Neće vam biti lako, moraćete da se nosite sa dosta stresa, rokova i kritičnih situacija, ponekad i sa zavidnim kolegama ili nedisciplinovanim podređenima, ali sve ćete uspeti.

Drugi deo aprila 2013. godine (a posebno poslednji dekanat) vam može doneti dosta saradnji, kontakata, suparnika, konkurencije, a možda čak i konflikata.

Telo i duh

Zdravlje, kao i posao, će biti u centru pažnje celog aprila.

Možda ćete imati nekih zdravstvenih problma, ali je više verovatno da ćete volontirati u nekoj sveri koja je u vezi sa medicinom, ili da ćete planirati neke rutinske preglede, odlazak kod zubara i slično.

Savet:

Čuvajte se incidenata na poslu ili nezgoda!


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Comments