Ljubav i veze

Na sentimentalnom nivou, Strelac će biti jedan od onih sa najpovoljnijim aspektima u mesecu aprilu. Zvezde će se udružiti da vam pomognu da pronađete ljubav.

Sunce, Mars i Venera su se udružili sa Uranom u Strelčevoj kući ljubavi i erotike, i stvorili neverovatan koktel!

Sposobnost da se nekome emotivno predate biće neograničena, moć seksualnosti dostići će vrhunac, osećaćete nezasitu žeđ za avanturom i završićete u odličnim okolnostima koje odgovaraju svrsi.

Pod ovim okolnostima, ljubav može da se dogodi bilo kada i manifestovaće se snažno, vrlo eksplozivno i izazivajuće. Imaćete priliku da doživite prelepe momente i da otkrijete nezamislive dimenzije senzualnosti. Doduše, čuvajte se, jer želja da rizikujete može skupo da vas košta. Ako vam se dogodi ljubav, udahnite duboko i vidite koliko daleko možete da idete.

Sentimentalni entuzijazam će se smiriti u poslednjem dekanatu aprila 2013. Bez obzira na to, i dalje ćete stremiti novim iskustvima i flertu.

ovog meseca nista bez trcanja strelac Strelac

Ovog meseca ništa bez trčanja

Karijera i finansije

Ovo je period u kom će vas zvezde voditi u pravom pravcu kako biste iskoristili prave prilike i pokazali svoje kvalitete.

April 2013. biće idealan period za promocije ili lansiranje proizvoda, prezentovanje ili predstavljanje. Uspevaćete odlično da se izrazite, što će vam veoma dobro doći ako se bavite nekm kreativnim poslom.

Dobro će vam doći nalet fizičke energije zahvaljujući kojoj ćete uspeti da dostignete sportske uspehe, a pritom će vam pomoći u bilo čemu što je u vezi sa živahnošću i dinamikom. Vrlo je moguće da ćete biti u konstantnoj potrazi za novim avanturama. Okrivite isključivo adrenalin!

Sunce-Venera-Mars-Uran kombinacije podržavaće vaše finansijske rizike, igre, klađenja.

Drugi deo aprila, naročito drugi dekanat, biće usredsređeni na praktične aktivnosti. Ovaj period znači mnogo više obaveza, više odgovornosti i više stresa, ali, isto tako, obećava ostvarenja.

Telo i duh

U prva dva dekanata aprila bićete u izvanrednoj formi! Dodatna energija zahteva da bude potrošena na fizičke aktivnosti, tako da obavezno u svoj dnevni raspored ubacite teretanu, plivanje, trčanje, vožnju bicikla…

Mogući su neki zdravstveni problemi u drugoj polovini aprila, pa se čuvajte i ne preterujte ni u čemu!

Savet:

Uživajte i zabavite se! Nemojte traćiti ni sekundu slobodnog vremena!


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Comments