Ljubav i Veze

Sa Jupiterom u Vodolijinoj kući ljubavi, sentimentalna budućnost izgleda obećavajuće u naredna tri meseca. Bolje bi bilo da iskoristite ovaj pogodan period s obzirom da je naelektrisan entuzijazmom i visokim seksualnim nagonom. Jupiter vam donosi raznolike prilike. Ne dopustite da vam promaknu, s obzirom da vam početkom jula, sreća i neće biti ovoliko naklonjena.

April 2013. će biti mesec susreta i komunikacije. Kroz razgovore, mejlove, sms poruke i druge vrste poruka, manje ili više elektronske prirode, biće dosta priča koje će se odnositi na veze.

U ovom periodu će biti dosta izjava ljubavi, dosta objašnjenja, priznanja, pregovora ili rasprava koje će biti kontradiktorne jedna drugoj. Ako pronađete pravi stav, nema te stvari koju nećete moći da postignete, i sve to kroz komunikaciju s obzirom da ćete imati veliku moć ubeđivanja.

Biće dosta putovanja na koja ćete imati priliku da odete bilo zajedno sa nekim, ili na put koji će vas voditi vašoj voljenoj osobi. Biće dosta susreta, neki od njih će biti prethodno ugovorena, dok će drugi biti potpuno neočekivani. Sve će biti u pokretu. Dosta zajedničkih intelektualnih interesa, kurseva, konferencija će vas zbližiti sa drugim ljudima.

cekaju vas najlepse ljubavne izjave vodolija Vodolija

Čekaju vas najlepše ljubavne izjave

Karijera i finansije

Prva dva dekanata aprila 2013. godine će biti aktivna, dinamična, i puna inicijative. Imaćete dosta posla, počećete dosta stvari, borićete se, dosta se kretati, sastajati se i pričati sa dosta ljudi. Izgledaće kao da pokušavate da naterate ceo svet da se pokrene.

Informacije kojima raspolažete će biti od krucijalnog značaja. Otkrićete stvari, obradićete ih i onda podeliti sa drugima. Intelektualne preokupacije će vam biti privilegija kao što je pisanje. Imaćete originalne ideje, razmišljaćete punom parom i bićete puni snage.

Bićete i vrlo atraktivni. Dosta ćete komunicirati, predstavljaćetete se dosta, prezentovati, pregovarati, ubeđivati. Verovatno ćete donositi neke odluke, a u određenim situacijama će vaša reč biti presudna. Imaćete želju da pojašnjavate nejasnoće, da predstavljate stvari onako kako bi zaista trebalo da izgledaju, da sve podržite argumentima. Iako ćete biti u centru pažnje, bitno je da promislite izjave i potpisivanje ugovora pre nego što išta kažete naglas ili potpišete.

Što se tiče novca, predviđanja su pozitivna. Poslednji dekanat aprila vam donosi lepe prilike po pitanju investicija i nekretnina.

Telo i duh

Nema nikakvih opasnosti od bolesti. Čak i ako bude nečega, biće bezazleno.

Međutim, i pored ovoga, bićete izloženi stresu i ima rizika od nesreća tokom putovanja ili prilikom rukovanja teških objekata.

A što se ostalog tiče, održavaće vas fizička i mentalna snaga kao i optimizam!

Savet:

Malo usporite sa radom i budite oprezni u poslednjem dekanatu meseca.


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

 

Comments