Ljubav i veze

Merkur, vladalac kuće parove Riba, će biti u Ribi, i time će staviti veze u centar svih zbivanja vašeg života.

Merkurov tranzit kroz znak Ribe će učiniti da sa svima budete bliži, bilo fizički ili mentalno. Možda se i zaljubite ili odlučite da provodite više vremena sa partnerom, ili će vas partner trebati više nego ikada, a možda ćete osećati potrebu da sve delite sa svojom drugom polovinom, da zajedno s njima preuzimate projekte, bilo velike ili male.

S druge strane, Venera i Mars koji se nalaze u Jarcu će kao prioritet staviti praktične stvari umesto romantičnih. Češće ćete izgovarati: “Šta da radimo”, “Šta misliš da je bolje?”, “Gde?”, “Kada?”, “Toliko si lep/a! ” ili “Kako te samo volim!”.

Finansijske preokupcije će biti karakteristika aprila 2013. godine i prilično će uticati na život u paru. Preračunavaćete se, praviti finansijske strategije, uzećete u obzir ulaganje ili kupovanje nečega bitnog i dosta ćete o tome pričati. Može se raditi i o partnerstvu s nekim.

ribe posvetite se vis porodici Ribe

Posvetite se više porodici

Karijera i finansije

April 2013. godine će biti mesec preračunavanja, novca i transakcija. U kući finansija Riba će svoju postojanost pokazati ne samo Uran (zahvaljujući kom vam je posao poslednje dve godine bio mnogo uzbudljviiji nego što bi inače bio), nego i Sunce, Mars i Venera, a posle 15. aprila će se zabavi pridružiti i Merkur.

Ova koncentracija energije će pomoći pri pronalasku nekoliko novih izvora prihoda ili za razvitak već postojećih, za transakcije, pronalaske fondova ili druge finansijske procedure. Želja za poslom će se dodatno pojačati, pa ćete imati jače apetite za kalkulacije i strategije i naročito ćete zahtevati akciju.

Poslednji dekanat aprila 2013. godine će vam doneti mnogo akcije. Bićete snalažljivi, dosta ćete diskutovati o trenutnim stvarima, primenjivaćete verbalno osmišljen plan u delo. Poseban akcenat je na stvarima intelektualne prirode, informacijama, komunikaciji i putovanjima.

Telo i duh

Nećete biti u najboljoj formi što se tiče energije, ali ćete iznenađujuće dobro naći način da se izborite sa stresom i nemirom!

Koristiće vam unutrašnja ravnoteža i snaga. A kada ste motivisani, ništa vam neće biti teško! Poslednji dekanat april će vam možda doneti probleme: vladar vaše kuće zdravlja, Sunce, će doći u opoziciju sa Saturnom. Čuvajte se!

Savet:

Vreme je da više pažnje obratite na porodicu i kuću.


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Comments