Ljubav i emotivne veze

Maj 2013. obećava mirniji period za razliku od aprila. To nikako ne znači da će vam faliti nežnosti, ali će vaš stav prema partneru i romantičnim vezama uopšte, biti dosta opušteniji i u većoj meri optimističniji i iskreniji.

Unećete dosta promena u emotivni život koje ćete realizovati i u praksi. Ako se pokažu uspešnim, odlično za vas; a ako ne, šta da se radi. Reći ćete sebi: “Ne vredi plakati za prosutim mlekom” i nastavićete dalje.

Uvek ste spremni za flert, da upoznajete ljude za koje mislite da su dobri potencijalni partneri, da razgovarate o ljubavi ili o nekim erotičnijim temama. Podela utisaka, informacija i ideja, osećanje da ste na istoj talasnoj dužini ili da jednostavno delite neke intelektualne vrednosti, olakšaće zbližavanje ili će obezbediti dobru startnu poziciju iz koje bi se mogla razviti ljubav.

readers Ovan

Provedite vikende sa prijateljima u prirodi

Maj 2013. je pogodan za pregovore, pomirenja ili sklapanje ugovora.

Uživanje možete naći u romantičnim putovanjima, a šetnje i kraća putovanja u obližnje krajeve sa partnerom takođe mogu biti izvor pozitivnih osećanja.

Posao i finansije

Finansijske pogodnosti će obeležiti maj 2013. To će vas dodatno stimulisati i bićete stalno spremni za pokret.

Moguće je da ćete pokazati interesovanje za sklapanje poslova i možda ćete izraziti želju da pokrenete sopstveni posao. Možda ćete osetiti zlatnu groznicu za novim ulaganjima ili ćete želeti da završite neke važne transakcije i prijem novca. Ili ćete možda jednostavno poraditi na tome da uvećate svoje prihode i potražite dodatne izvore zarade.

Kakav god bio vaš izbor, bićete u situaciji (što se retko dešava) da zadovoljno trljate ruke dok prebrojavate prihode. Bićete veoma pragmatični u tom pogledu i šta god da ugovorite to će imati jasno određen materijalni cilj.

Osetićete potrebu da raščistite neke komplikovane finansijske situacije ili je moguće da će se takva situacija nenadano razrešiti.

Bez obzira koji su vaši planovi, kada je reč o novcu, nema potrebe da žurite, da se izlažete riziku ili da brzopleto reagujete. Prolazak Marsa i pomračenje Sunca u vašoj kući novca najavljuje moguće veće izdatke, neočekivane troškove ili čak gubitke.

Fizičko i mentalno zdravlje

Posle dva prilično burna meseca, krvni pritisak se vraća u normalu i stres polako nestaje. Nećete imati onoliko energije kao ranije (mada vam neće ni zafaliti), a telesne funkcije će same po sebi vratiti sve u normalni balans. Fizička spremnost će biti odlična.

Savet

Prijaće vam izlazak na otvoreno u prirodi. Provedite vikende u parkovima, na selu ili na planini!


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Comments