Ljubav i emotivne veze

Maj je mesec strasti. Mars boravi u vašoj astrološkoj kući, pa će krv brže teći vašim venama, osetićete vatreniju želju i reagovaćete mnogo impulsivnije.

Prva dekada maja 2013. cela je u znaku emotivnih dešavanja, a pored Marsa i Venera, planeta ljubavi, takođe boravi u vašoj astrološkoj kući.

Ovo je period koji će sasvim biti u znaku ljubavi: potpuno ćete joj se povinovati i posvetiti svoje vreme. Iskusićete prelepe trenutke, ali pazite se i nevolja. Bez obzira na to što je Merkur, planeta intelekta, u blizini, nećete biti spremni da mnogo slušate razum.

Sa druge strane, Saturn, koji se nalazi u vašoj kući parova, zahteva postojanost i umerenost. Neće vam se tolerisati manjak kontrole nad emocijama ili nagonima, naročito u prvim danima meseca koji su posebno kritični.

Poslednji dani maja 2013. takođe će biti uzburkani, ali u nešto manjoj meri. Vaš stav prema emotivnim vezama biće više praktičan, razuman i fleksibilan.

Posao i finansije  

Sve su šanse da ćete ostvariti veliki napredak. Usavršićete svoje veštine i bićete okruženi dragocenim saveznicima.

Mars, koji se nalazi u vašoj astrološkoj kući tokom celog meseca maja 2013, daje vam dodatnu energiju i ambicije i podstaći će vas na nove poslove. Mars je planeta sa takmičarskim uticajem pa će vas inspirisati da se namećete, borite i pobeđujete.

Sunce, koje je takođe u vašoj astrološkoj kući tokom prve polovine maja, stavlja vas u centar svih dešavanja, biće istaknute vaše vrline i očekujte poštovanje i divljenje svoje okoline.

Pošto su i Sunce i Mars okrenuti ka uspehu, sada je pravo vreme da se angažujete, a možete da računate na punu podršku zvezda.

Imaćete i neke poteškoće. Moguće je da ćete nekad naići na neprijateljstvo ili će se situacija razvijati mnogo sporije nego što ste to očekivali. Ipak, sve ćete lako prebroditi uz strpljenje i vaše diplomatske veštine.

Merkur, čije su glavne odlike snalažljivost, maštovitost i uticajnost, štitiće vas svojim povoljnim uticajem tokom prve polovine maja, a u prvim danima meseca, Venera vam pomaže da preuzmete prednost zahvaljujući vašem ličnom šarmu i kontaktima.

Kada je reč o finansijskoj situaciji, budite bez brige, pošto će biti naročito povoljna tokom druge polovine meseca.

deporte y mujer 3 Bik

Posvetite se vežbanju

Fizičko i mentalno zdravlje 

Osetićete pojačanu vitalnost i nalet energije. Kanališite svoju energiju ka detaljno definisanim ciljevima, vežbajte i uključite se u dodatne fizičke aktivnosti.

Ipak, preporučuje se oprez pošto vas čeka kontrastna pozicija Marsa i Saturna, te pomračenje sunca kao i druge planetarne konfiguracije koje će doneti opasnost u vidu nezgoda i sličnih neprijatnih iznenađenja, posebno u prvoj polovini meseca.

Savet

Ostanite smireni, ne donosite prenagle odluke, izbegavajte rizik i napetost!


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Comments