Ljubav i emotivne veze

Prvi deo maja 2013. neće se činiti tako povoljnim za vas: kontrast Marsa i Merkura napraviće formaciju sa Saturnom (vladaocem vaše astrološke kuće parova) što u prvim danima meseca može pomračiti vašu zajedničku sreću sa partnerom. Pokušajte da ostanete smireni i zadržite diplomatsku notu u pregovorima, ne popuštajte besu ili taštini što može ugroziti harmoniju u vezi.

U dosledno vreme, situacija će se primiriti, a u drugoj polovini maja klima će biti daleko povoljnija. Dosta ćete se družiti i biće prilike za zabavne aktivnosti što će delovati povoljno na zajednički odnos sa partnerom. Provodićete sjajno vreme zajedno i prijatelji će još više doprineti zdravom napretku emotivne veze.

Ako ste sami, očekujte da upoznate nekoga na jednoj proslavi ili preko zajedničkog prijatelja.

happy couple 1 Lav

Dosta ćete se družiti i biće prilike za zabavne aktivnosti

Ako nemate gde da izađete, društvene mreže ili internet mesta za druženje mogu biti alternativno rešenje za upoznavanje partnera – pod uslovom da sačuvate razboritost i izbegavate iluzije i lične zablude.

Pomračenje meseca 25. maja 2013. može vam doneti neočekivanu ljubav ili dešavanja vezana za decu.

Posao i finansije

Biće velikih događanja na polju karijere. Plahoviti Mars i energično Sunce pojaviće se u vašoj astrološkoj kući društveno-profesionalnog statusa, a u međuvremenu će se desiti i pomračenje sunca 10. maja. Dakle, biće dešavanja i verovatno će ta dešavanja biti veoma važna.

Bićete veoma ambiciozni i motivisani za rad. Imaćete potrebu da se ističete, da dokažete svoje sposobnosti, da nametnete svoj način rada, a za sve ovo ćete morati da se borite i izborite. Verovatno ćete naići na prepreke i opiranja, a nije isključena mogućnost sukoba, posebno u prvim danima meseca.

Kako biste sve ovo prebrodilli, biće vam potrebna smirenost i strpljenje, diplomatske veštine i velika mera disciplinovanosti. Postavite jasne ciljeve, razmišljajte o koracima koje morate da preduzmete kako biste ih ostvarili i o mogućim poteškoćama.

Čak iako ste savršeno svesni svojih vrednosti i mislite da ste u pravu povodom mnogih pitanja, u maju 2013. budite dovoljno razboriti da poštujete svoje pretpostavljene.

Finansije će posebno biti povoljne nakon 15. maja.

Fizičko i mentalno zdravlje

U prvoj polovini maja 2013. morate da obratite više pažnje na svoje zdravlje. Žurba, nesmotrenost, nervoza i stres mogu da imaju štetan uticaj.

Druga polovina meseca biće bolja od prve, a poslednji dani će biti naročito prijatni.

Savet

Pokušajte da izbegavate preterivanja i riskantne i opasne situacije.


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Comments