Ljubav i emotivne veze

Mnogo strasti i prilična količina erotskog impulsa, praćeni predispozicijama za dosta nevolja i turbulencija.

Mars, planeta želje, biće u Jarčevoj kući ljubavi. Do devetog maja, Mars će tu biti zajedno sa Venerom, planetom senzualnosti. Do petnaestog maja, Merkur, planeta igara i flerta, biće u blizini, a do dvadesetprvog i Sunce. Sve bi bilo u redu da nije Saturna, koji je u suprotnosti, prekoputa.

Saturn ima zlobnu stranu koja može doći do izražaja pogotovo u prve dve nedelje maja. Blokade, loša sreća, svađe, razne nevolje. Konfiguracija pomenuta iznad posebno će zahvatiti vruće veze u njihovoj početnoj fazi, ili nezvanične veze, oslobođene društvenih obaveza.

jarac4 Jarac

Merkur, planeta igara i flerta, biće u blizini

U drugoj polovini maja, stvari će teći na bolje. Veze će biti povezane sa poslom ili sa drugim dnevnim obavezama. Može vam se desiti da započnete vezu na poslu ili da sa partnerom uđete u neki zajednički posao.

Posao i finansije

Čini se kako u maju 2013. godine posao cveta!

Lociran u Jarčevoj kući posla, Jupiter je odlučio da vam očisti put do uspeha. Njegove namere će takođe podržati i Venera početkom 9. maja 2013. godine. Ove dve planete koje vam donose uspeh obećavaju mnogo šansi i prilika: bolji posao, nešto što ćete raditi sa zadovoljstvom i što će vas stimulisati da pokažete svoju kreativnost, da se dodatno angažujete i slično.

Od 15. maja 2013. godine Merkur će takođe ući u kuću vašeg posla i podržati intelektualne preokupacije i podariti vam bolje opservacije, sklonost ka razmenama, interesima koji se tiču komunikacije i putovanja. To veliko Sunce 21. maja pomoći će vam da se istaknete i svima pokažete svoje kvalitete.

Finansijski gledano, situacija se neće razvijati onako kako biste želeli i, moguće je, čak da ćete iskusiti neke neprijatne stvari. Stvari u vezi sa nekretninama i smeštajem mogu vam izazvati problem.

Fizičko i mentalno zdravlje

Tenzija, stres, utisak da vas pritiskaju sa svih strana – osećaj je koji preti da se protegne na ceo mesec maj. Osim toga, zvezde ukazuju da je moguće da će biti neprilika u prvoj polovini meseca.

Izlaganje određenim rizicima i sklonost da date prioritet nekim manje važnim stvarima umesto zdravlja, može dovesti do ozbiljnih zdravstvenih posledica.

Savet    

Nađite način da ispoljite svoje umetničke talente! Barem kroz hobi.


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Comments