Ljubav i veze

Već na početku moramo da naglasimo da je ulazak Jupitera u vaše polje krajem prošlog meseca nešto što će vam doneti poboljšanja na više nivoa, uključujući i onaj vezan za emotivne veze.

Povoljna trostruka kombinacija će se formirati oko Saturna, koji je lociran u vašoj astrološkoj kući parova. Takvo trojstvo će imati povoljan uticaj tokom više meseci počevši od sada: možete očekivati dobre stvari, a ako se i dese neke loše stvari – biće zanemarljive i kratkotrajne.

Tokom prve polovine jula 2013. neće biti previše romantičnih trenutaka. Interesovanja parova će se usmeravati ka finansijama, ulaganjima, primanjima ili jednostavno, bićete fokusirani na sopstvene probleme i provodićete manje vremena zajedno.

Komunikacija će biti najveća prepreka koju će Bikovi pronaći u vezama. Biće nekog nemira, stanje koje je plodno za zbunjenost i nerazumevanja, koja bi mogla da ugroze svaku vezu, pa tako i onu romantičnu. Od velike je važnosti da kažete jasno ono što mislite, ali taktično i da pažljivo saslušate drugu osobu i procenite situaciju nepristrasno.

Drugi deo jula će doneti mnogo više entuzijazma. Kombinacija koju će formirati vladalac vaše kuće parova sa Jupiterom će biti povoljna i obećava ostvarenja i srećne događaje.

tumblr ks92lbFQYl1qzilpso1 500 Bik

Možete očekivati dobre stvari

Posao i finansije

Sjajan period za poduhvate. Prvi deo jula 2013. će biti posebno uspešan kada je reč o poduhvatima o kojima ste dosta unapred razmišljali, koji se baziraju na prethodnom planiranju ili vraćaju akcenat na napuštene ili prekinute inicijative iz prošlosti.

Period će biti pogodan za ponovno analiziranje, razmatranje, podešavanje, ispravke i slično.

U drugom delu jula usredsredićete se na nove, hrabre ideje, dalekosežne i odvažne planove i više pažnje ćete posvetiti pokretu.

Druga polovina meseca je preporučljivija za pokretanje važnih projekata od prve polovine meseca. Sa sigurnošću se može reći da će iskrsnuti nove prilike za saradnju. Usavršićete talenat za pregovaranje, kao i veštinu nagovaranja.

Jupiter će se naći u kući Raka (što će se desiti krajem meseca), što će Bikovima doneti perspektivu uspešne godine kada je reč o novim informacijama, učenju i intelektualnim preokupacijama.

U finansijskom pogledu, bićete dodatno motivisani i znatno dinamičniji u prvom delu jula 2013, kada će se ukazati šansa za dodatnom zaradom, ali i uvećanim troškovima.

Duh i telo

Sa Jupiterom u vašoj astrološkoj kući uma, očekivano je da dobijete više elana kako biste dostigli više ciljeve i napredovali.

Konstruktivni optimizam i vizija budućnosti će imati delotvoran uticaj na uopšten stav i raspoloženje, kao naravno, i na fizičko zdravlje.

Svakako bi trebalo da usporite tempo u prvom delu jula, koji bi mogao biti problematičan po pitanju zdravlja!

Savet: Budite oprezni oko dokumentacije koju potpisujete i izjava koje dajete!


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Comments