Vaš život je prepun obaveza kao što su zadaci, održavanje kontakta sa saradnicima, papirologija i možda i malo previše društvenih događaja. Imate dosta energije tako da nećete imati problema da održite korak sa svime. Pogledajte oko sebe i pažljivo oslušnite šta okolina ima da vam kaže. To će možda biti od vitalnog značaja za vas i vašu sreću.

Vaši intimni momenti i lični susreti trenutno nisu najuspešniji. Izgleda da ne dopuštate da stvari teku prirodno svojim tokom.  Zastanite i preusmerite svoju energiju i misli na one stvari koje su vama bitne i razmislite kako bi mogli da lakše dostignete svoje ciljeve.

tumblr moqxb5fL4c1ry21ujo1 500 Bik

Ljubav koju sada izgubite je možda mogla biti ona ljubav koja traje zauvek

Podelite svoja razmišljanja i lična zalaganja umesto da se oslanjate na emocije kako biste postigli ono što ste sebi zacrtali. Tako ako dobijete neku ideju, ostvarite je – pošto to ulazi u celokupan proces ličnog razvoja. Ako se trenutno nalazite u vezi, spremni ste za naredni korak u vezivanju. Na narednom ljubavnom sastanku zbližite se sa svojim partnerom na intelektualnom nivou. Možda ćete se iznenaditi kako ste postali bliski. Ne ignorišite one koji pokušavaju da pridobiju vašu pažnju. Više se usredsredite na razmenu svojih ideja, ličnih pogleda i dubljih principa ako želite da ostvarite smislenije vezivanje. Bez obzira na vaš status veze, potreban vam je neko ko će zagolicati vašu bogatu maštu.

Pročitajte svoj horoskop za jul!


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Comments