Možda ćete poželeti da zastanete na trenutak i ponovo izanalizirate svoje potrebe i želje. U fizičkom, emotivnom i finansijskom smislu, možda bi trebalo da usporite tempo dok ne prođe ovaj period. Možda se osećate prilično ograničenim u onome čime se bavite i možda ćete zbog toga poželeti da pobegnete i da se sakrijete od ostatka sveta. Ovo je veoma dobar trenutak za izglađivanje nesporazuma koji su verovatno nastali u vašim vezama tokom prethodnog meseca.

Možda je razlog svemu tome neki iznenadni sukob ili pojava rivala. Izgleda da ponovo analizirate sopstvene odluke i opcije. Nema potrebe da preuzimate na sebe suvišne rizike ili da se ponašate impulsivno. Pitanja koja se tiču podele, uključujući tu i finansijski aspekt, mogu dovesti do nekog sukoba ili svađe. Sada definitivno nije vreme da dolivate ulje na vatru.

tumblr mo1ax875KS1qezocso1 500 Lav

Ostanite realni i ne pokušavajte da rešite sve probleme ovoga sveta

Iskoristite ovaj period da ponovo analizirate svoj život i možda izmenite ono što vam do sada nije donosilo rezultate. Dajte od sebe dodatni napor kako biste se slagali sa drugima bilo da je reč o profesionalnom ili intimnom okruženju. Stišajte strasti i usredsredite se na ono što može da učini vaš život boljim i to će dati pozitivne rezultate u budućnosti.

Pročitajte svoj horoskop za jul!


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Comments