Sada je došlo vreme da preispitate šta je ono što vas čini – VAMA. Kako možete da stvorite tu pozitivnu auru oko sebe koja će ispuniti vaš najistinskije želje? Zadržite prijateljsku toplinu kojom zračite i negujte veštinu timskog rada koju posedujete u profesionalnom životu. Vaš šarm proizilazi iz faktora misterioznosti, više nego iz spoljašnjih karakteristika.

Postoji pozitivan tempo koji vas prati iz prošlog meseca. Ovaj uticaj će samo rasti i tako stimulisati vašu kreativnost i angažovanje. Vaše plemenite osobine su naglašene pošto osećate da morate da osvežite vezu sa vašim partnerom. Osećate zbliženost sa prijateljima koji vam mnogo znače i vi imate odličan smisao za posvećivanje i brigu oko drugih.

tumblr mltieavbM61qcqxy5o1 500 Devica

Tražite uzbuđenje, pustolovinu i brze rezultate od svojih partnera

Vaši ciljevi su izgleda lako dostižni uz ohrabrujuću podršku koju dobijate od prijatelja i porodice. Imate pozitivan stav, dosta energije i uopšteno, kvalitet vašeg života je na zavidnom nivou. Zavređujete pažnju drugih i primećeni ste u svemu čime se bavite. Pratite svoje snove i zamislite želju. Bićete srećni da ste ovako postupili.

Pročitaj svoj horoskop za jul!


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Comments