Do sada ste već postali tvrdoglavi u nameri da upoznate neku osobu do najsitnijih detalja a zavisni ste i od moći koja dolazi u ljubavi i seksu. Posebno vam je bitan intenzitet osećanja sada. Vreme je da prevaziđete neka pitanja koja se više tiču drugih nego vas, a uskoro će se naći na dnevnom redu. Problemi iz prošlosti će se razrešiti ili dovoljno izgubiti na značaju pa nećete morati da brinete o njima.

Spremite se za nestanak (nekog problema ili emotivne veze) koje će vam istovremeno izazvati zadovoljstvo i bol. Poradite na uklanjanju nekih loših navika i izbacivanju suvišnih stvari ako mislite da to može doneti značajnu promenu u vašem ličnom životu. Ovo je savršeno vreme za to. Osećate potrebu da oživite strast a kada je ponestane u nekoj vezi, možda ćete biti u stalnom iskušenju da flertujete sa drugim osobama kako biste se osećali živim i moćnim.

tumblr mkmdn7aioF1qay0eno1 4001 Strelac

Sve tajne ljubavi i seksa

Vaša želja da istražite sve tajne ljubavi i seksa se povećava kako se više osećate živahnije nego obično. Ponovo analizirajte svoj stav i kakve su vaše namere. Iznenadićete se i možda druge oko sebe kada uočite koliko možete da se promenite nabolje. Pokažite svoje adute i talenat za ljubav. Isplatiće vam se na kraju.

Pročitajte svoj horoskop za jul!


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Comments