Ovog meseca u merićete više pažnje na vaš ljubavni život, prijateljstva i možda čak i poslovne veze. Sada je vreme da se uključite u društvo. Javite se prijateljima, obavite sve one telefonske pozive i uhvatite se u koštac sa obavezama koje ste odlagali. Ako želite da vidite uspej u svom ličnom životu, to je ono čime morate sada da se pozabavite. Sada uživate u društvenim „igricama“ oko upoznavanja potencijalnih partnera i one mogu biti vrlo zavodničke.

Poradite na svojim društvenim veštinama i unapredite ih. Možda će biti nekih neuspeha i bolja povezanost sa okolinom će vam pomoći da uočite gde se kriju potencijalni problemi i kako biste mogli da ih rešite pre nego što utiču na vaš život. Čak i da ne postoje problemi kojih se plašite, bićete bolje pripemljeni za takve scenarije za slučaj da se dese. Izgleda da sada ignorišete svoje seksualne potrebe pošto se više fokusirate na svog partnera.

tumblr mohuzk83Kq1qzleu4o1 500 Jarac

Vreme je za najlepša osećanja

Biće dobro za vas ako vidite u svom ljubavniku nekoga za dužu/stabilnu vezu. Ovog meseca vas očekuje dosta saosećajnosti i razmene osećanja. Bliske veze sa porodicom, prijatelji i čak i romantične veze cvetaju. Bilo bi mudro da na ove situacije gledate kao “par” a ne individualno.

Pročitajte svoj horoskop za jul!


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Comments