Ljubav je možda komplikovana ovog meseca, iako istovremeno okrepljujuća i nikada dosadna! Sada je vreme da se pozabavite slabim tačkama vaših bliskih veza. Čekaju vas promene na profesionalnom i ličnom nivou koje se tiču zdravlja i ishrane. Vaši viši ciljevi su zahtevali mnogo od vas pa ste možda zapostavili vreme predviđeno za uživanje, i to je postalo sasvim očigledno u ovom trenutku. Takođe je moguće da vaša deca sada prolaze kroz svoje “faze” i promene i potrebna im je dodatna pažnja.

Poklonite svoje vreme tako što ćete pomagati najbližima i najdražima i to će vama podariti jedinstveno iskustvo koje je vredno istraživanja. Drugi će uočiti vašu privlačnost, ličnost i prijemčivost ka radu. Napetost popušta, vaše samopouzdanje raste i podržavaju vas važni ljudi u vašem životu. Manje pažnje posvećujte manama u vašoj vezi i više se fokusirajte na „širu sliku“ što će održati romansu živom i punom inspiracije.

tumblr mnvs9xIMdu1s204uro1 500 Vodolija

Saznajte šta je ono što vas čini srećnima

Iskoristite ova vremena iskušenja kako biste promenili sve ono loše u vašem životu i to sa zdravijim razmišljanjem. Saznajte šta je ono što vas čini srećnima i šta bi stvorilo pozitivniji efekat na vaš život i ostvarivanje vaših ciljeva. Budite učinkoviti i to će se pokazati kroz bolje organizovan način života.

Pročitajte svoj horoskop za jul!


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Comments