Ovog meseca će želje za “ljubavnim igrarijama” biti na pretek i tokom većine vremena niko ne može da ospori moć vaše privlačnosti. Vaša kreativnost buja i daje vam inspiraciju koja nadmašuje vaše sposobnosti. Vaše emocije to pokazuju i to i okolina može da vidi. Zabavite se time i iskoristite zavodnički stav koji dobijate od toga.

Dovoljno dugo ste živeli pod staklenim zvonom. Sada je vreme da istupite i probate nove stvari. Iskoristite inspiraciju i budite spontani. Rizikujte kada je reč o nekoj stvari koju biste obično zaobišli u širokom krugu. Osetite strast i delajte umesto da se suzdržavate. Vaši napori neće proći nezapaženo i pokazaće se isplativim i povoljnim za vas. To je ono što se zove ukus života. On je tu da uživate u njemu u potpunosti, fizički, psihički i najviše u emocionalnom smislu.

tumblr mhpjfyZK461rdskqmo1 500 Ribe

Uživajte u čarima života

Ipak, budite pažljivi da ne preterate. Postoji granica za sve ono što radimo. Uživajte u čarima života, ali ne opuštajte se previše i ne mislite da ništa ne može krenuti po zlu. Prekoračite ova ograničenja i videćete kako nešto što je divno može da se preokrene na lošem. Rizikujte u ljubavi ali ne previše. Znaćete u čemu je razlika.

Pročitajte svoj horoskop za jul!


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Comments