Ljubav i veze

Ključ sreće u avgustu 2013. godine je znati kako nametnuti svoju tačku gledišta i podržati je dobrim razlozima, ali isto tako i ispoštovati tuđe mišljenje i podržati ga.

Ovaj period je dobar za razgovor sa partnerom o bilo čemu, od emotivnih i duhovnih stvari do trenutnih stvari ili budućih projekata.

Ako nemate bolju polovinu, ne bi iznenadilo da u avgustu 2013. godine upoznate nekoga. Sunce i Merkur, koji se trenutno nalaze u Vodolijinoj kući veza, udružiće se sa Uranom, što će rezultirati neočekivanim susretima i pojavom osobe koja može imati značajnu ulogu u vašem ljubavnom životu.

Ako imate vezu bez obaveza ili neku vezu koja je skoro počela, moguće je da će se u avgustu 2013. godine dogoditi nešto što će je prevoriti u ozbiljnu priču: upoznavanje sa roditeljima, zajednički život ili čak razgovor o zajedničkoj budućnosti.

Karijera i finansije

Biće puno posla, ali ćete biti raspoloženi da sve to odradite i bićete u odličnoj formi da sve postignete. U avgustu 2013. godine ćete naći rešenja za sve, dobićete divne prilike, a tamo gde vam se situacija učini jako teška, pronaći ćete rešenje i izboriti se sa svim.

enthusisam2 Vodolija

Puno entuzijazma

U vašem poslovnom životu se neki bitan element ponovo aktivirao: entuzijazam. Davaće vam hrabrost i viziju i terati vas da isprobavate nove stvari (ili unapređujete i razvijate postojeće), da proširujete i gurate sebe sve dalje i više.

Ovaj entuzijazam će podržavati Jupiter, lociran u Vodolijinoj kući posla, i dodatno će ga pojačavati Mars. Takođe, ovaj oživljeni entuzijazam će imati i kreativnu komponentu koju će sugerisati Neptun u Vodolijinoj kući novca, i ozbiljan, strog i ambiciozan, a i veoma motivisan nagon, koji će pogurati Saturn lociran u Vodolijinoj kući karijere.

Saturn će biti vođa svih ‘operacija’, a dobra veza sa Marsom, vladarom Vodolijine kuće karijere, sada će mu savršeno leći! Dakle, avgust 2013. godine će imati sve aspekte koji će ga učiniti mesecom velikih profesionalnih i finansijskih zadovoljstava.

Telo i duh

U slučaju da želite da rešite neki zdravstveni problem poput zubara, operacije i slično, avgust je pravi mesec za tako nešto.

Ovo je takođe pravi trenutak da se pozabavite telesnim izgledom, da posetite kiropraktičara ili se odlučite za fitnes.

Savet: Isproveravajte svoje prioritete, imajte dnevni plan kojeg ćete se držati!


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Comments