Širenje ličnih vidika je ono što vas čeka u ovom mesecu. Još uvek oko sebe širite toplinu i prijateljstvo, i ostvarujete dobru saradnju na poslu. Svaki razvoj događaja – koji je započet prethodnog meseca – sada će dostići vrhunac, fokus i usmerenje. Pružate ruku ljudima oko sebe, inspirisani retkom toplinom, bračnim blagostanjem i prijateljstvom. Ovo je veoma srećan mesec okrenut ispunjenju ciljeva. Očekujte pretrpan raspored, privlačite veliku dozu interesovanja, i imate velike količine energije prilikom ostvarivanja kontakta sa okolinom. Vreme je da pratite svoje snove i zamisli, i da posejete seme u formi želje koju ćete požnjeti u budućnosti. Lični i društveni kontakti mogu imati dozu misterije, i postojaće tajne ljubavne afere, ili barem veoma lična ljubavna osećanja ili nadanja.

Stidljivost može dovesti do izolacije ili romantičnog nezadovoljstva. Trenutno u pravi plan stupa okrenutost podsvesnim romantičnim i seksualnim željama. Možda vam to omogućava da odigrate neke fantazije koje niste u mogućnosti da sprovedete u stvarnom svetu; kada je vaše celokupno biće svesno svih mogućih posledica. Pokušajte da ostvarite ravnotežu između unutrašnjeg i spoljašnjeg sveta.

Raspoloženje puno ushićenja i poleta vas održava čak i kada ljudi preispituju vaše vrednosti i sposobnosti. Celokupan krug sačinjen od vaših novih poznanika i kontakata, do dugogodišnjih veza i odnosa, poput bračnog, sada je veoma važan. Uvidećete da su nezamenljivi. Osećate ljubav prema nekome na koga se ugledate, ili koga čak držite za idola. Zapravo, uvereni ste da će se vaši ideali lepote i ljubavi ostvariti.

femei l crop 644x416 Škorpija

Stidljivost može dovesti do izolacije ili romantičnog nezadovoljstva

U prvi plan stupa vaša ambicija i/ili želja da budete priznati na osnovu svojih rezultata. Bilo da je reč o profesionalnom ili ličnom planu, verovatno ćete više želeti od okoline da vas primeti. Ovo može biti povoljan trenutak ako radite kod kuće ili želite da pokrenete sopstveni posao – ako su svi uslovi povoljni. Događaji koje sada iskusite imaće veliki uticaj na vašu budućnost i imaće dugotrajne efekte. Vreme je da se napravi veliki pomak i da se ostvari lični napredak.


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

 

Comments