Priznanje, nagrade, veća moć i prestiž, čak se i vaši posedi, nekretnine i imovina proširuju. Vreme vam je zaista naklonjeno i vi to zaslužujete. Trenutno ste praktični u svojim razmišljanjima, i želite da vidite opipljive rezultate posle svih napora. Tokom ovog perioda verovatno ćete više komunicirati sa autoritativnim osobama. Priznanje vas verovatno očekuje bilo da ga tražite ili ne, i uz njega dosta odgovornosti! Uradite ono šta smatrate da je ispravno, imajući na umu da ste u ovom delu godine najviše u centru dešavanja.

Sve aktivnosti u koje ste se uključili tokom proteklih nekoliko nedelja, poput pravnih pitanja, ljubavi, sreće, društvenog života ili okupljanja, nastavljaju se sličnim tempom. Vi zaista plešete zadovoljno kroz život. Ali i sami znate – nije sve u dobrom provodu. Dobar period se nastavlja, ali se gomilaju i brojni zahtevi. Imaćete energije, entuzijazma, samopouzdanja da održite balans između posla i zadovoljstva sa istim elanom.

Bićete prijateljski raspoloženi, popustljivi, ali i ekstravagantni. U stvari, pridružićete se nekom klubu, grupnoj aktivnosti ili okupljanju ljudi koji dele slična interesovanja kao i vi, čak i na poslovnom planu. Oni koji vam odgovaraju po pitanju vaših zamisli ili ideala će biti oni sa kojima ćete sarađivati. Ako biste započeli romansu ovog meseca, ona bi bila u znaku snažnih osećanja zajedništva, ali bi takođe donekle mogla da bude liberalna i možda će joj nedostajati intenzitet i intimnost.

16926 sunce foto shutterstock 52350412 iff Strelac

Imaćete energije, sreće i samopouzdanja

Vaš um će stremiti naprednijem znanju i svoj mudrosti koja proizilazi iz njega. Vi ste mnogo više spremniji da poslušate druge, da budete strpljivi i razumljivi. To vas sigurno čini pogodnim za saradnju i harmoniju. Vi ste velikodušna osoba i vaša osećanja su velikog intenziteta. Vaš stav je pozitivan i pun samopouzdanja, okolina je puna podrške. Doslednost i posvećenost su takođe poželjni.

Ovog meseca, vi ste više nego ikada strastveni i hrabri. Iščekivanje i želja za uzbudljivim aktivnostima su očekivani. U suštini, vi želite da proširite svoje aktivnosti i prilike za dalje studije, putovanja ili, jednostavno, nove teme koje bi mogle doći u prvi plan. Sve više ste zaokupljeni širenjem ličnih vidika i poboljšanjem životne filozofije. Možda ćete upoznati nekoga ko je spreman da vas prati; osoba koja je možda duhovni vođa ili poslovni mentor. Kreativni projekti mogu da procvetaju sa uvećanim fokusom i udvostručenim naporima koji vas, začudo, ne umaraju.


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Comments