Naše ime i datum rođenja nešto su što nas prati i obeležava za ceo život. Na datum rođenja ljudi uglavnom obraćaju više pažnje, te svakodnevno čitaju i porede horoskope i konsultuju astrologe pri rešavanju velikih životnih dilema.

Međutim, izgleda da ne obraćamo toliko pažnje na svoje ime. Šta to kako se zovemo znači za naš život i koje osobine sa sobom nosi?

Danas govorimo o imenima Uroš, Dragana, Ivan, Tijana i Milica.

Uroš

Ime ti je dalo blagu narav i želju da pomogneš drugima. Uvek imaš inicijativu i prvi si među svima da priskočiš u pomoć kada vidiš potrebu za tim.

Lako te je impresionirati. Veoma te pogađa nepravda.

Međutim, teško ti je da iskažeš svoje duboke misli i osećanja. Često ne znaš da se diplomatski izraziš i da budeš fin i sa manirima, već si brutalno iskren kada te nešto pogodi, pa možeš da kažeš nešto zbog čega ćeš se kasnije i pokajati.

Učiš isključivo iz ličnog iskustva, saslušaš savete, ali retko ih primeniš dok sam ne lupiš glavom o zid. Osetljiv si i lako te je uvrediti i povrediti.

sta znaci tvoje ime Šta znači tvoje ime: Uroš, Dragana, Ivan, Tijana i Milica

Žudiš za tim da tvoj naporan rad i trud budu cenjeni, ali ostatku sveta je ponekad veoma teško da te razumeju.

Smeta ti monotonija, jer si veoma kreativan i imaš potrebu da si konstantno u pokretu. Perfekcionista si, veoma inventivan i uvek imaš neku viziju i cilj pred sobom kome težiš. Kada je posao u pitanju, ništa ispod direktorske pozicije tebi ne leži. Voliš da diriguješ, a ne da slušaš naredbe.

Kada je zdravlje u pitanju, često imaš glavobolje, probleme sa očima i grlom. Zbog osetljivog nervnog sistema možeš da imaš problema sa umorom i nesvesticama.

Comments