Neke stvari prosto ne mogu jedna bez druge – dan bez noći, crni krem bez belog krema, žena bez cipela… Ne znamo šta je to tako posebno u cipelama što nas tera da ih uvek želimo još i još, ali nešto postoji! A ako i sama makar jednom mesečno, obično oko plate, razmatraš činjenicu da svu ušteđevinu potrošiš na obuću – dobrodošla u klub anonimnih cipeloholičara! Danas za tebe imamo posebnu poslasticu, a to je lista brendova na čiju obuću je sasvim legitimno potrošiti i poslednji dinar, a na listi se nalaze dobro poznati i priznati dizajneri (Manolo Blahnik, na primer), kao i novi brendovi koji će ove godine bez sumnje ostvariti veliki uticaj u modnoj industriji!

Manolo Blahnik

Prvi na listi – sa razlogom! Svi se sećamo one scene u seriji “Seks i grad” kada je Keri Bredšo izjavila: “Please, sir, you can take my Fendi baguette, you can take my ring and watch, but you can’t take my Manolo Blahniks!” Ni ne krivimo je zbog toga, budući da se upravo ove cipele smatraju najlepšim na svetu.

Aquazzura

Obuća kojoj je i Megan Markl rekla “da”! Cipele ovog brenda je lepa glumica nosila na svom venčanju, u kombinaciji sa Stella McCartney haljinom, a verujemo da je nakon ovoga prodaja cipela naglo skočila!

Yuul Yie

Ovaj koreanski brend je novo ime u modnim krugovima, a svoju popularnost je stekao gde drugo nego na Instagramu! Obuću karakteriše kombinacija glamura i komfora, a iako je potpetica svega 70 mm, definitivno ima isti modni uticaj kao i bilo koje druge salonke!

Carrie Forbes

Ovaj brend je poznat po ručno rađenoj obući u tradicionalnom stilu, a kolekciju pretežno čine ravne papuče i sandale. Savršeni izbor za leto, a to su influenserke već prepoznale!

Comments