Iii – zvanično smo u decembru! Čestitam svima koji su hrabro izdržali dovde! Malo se šalim, ali zaista, mnogo je ljudi u mom okruženju kojima je 2018. godina bila zaista loša, što privatno, što poslovno, i koji se istinski raduju 2019. čisto kako bi imali neki (lažan?) osećaj da je vreme da se krene ispočetka. No, o tome koliko su takve novogodišnje odluke glupe ću drugi put. Da se vratim na decembar.

Dakle, zvanično je ostalo još mesec dana do kraja godine, sezona praznika je tu iza ćoška, već se polako ušuškavamo u svoje tople ćebiće ili, nadam se, zagrljaje voljene osobe, piju se “zimska” pića poput čajeva, tople čokolade, kuvanog vina ili cinnamon lattea, a sve ovo je i uticalo na formiranje liste stvari koje će biti kul poslednje dvanaestine 2018. godine. 

Grelfies

Da li si čula za grelfi? Pretpostavljam da pretpostavljaš da je reč o nekoj vrsti selfija i da, u pravu si, a reč je o grupnom selfiju, sa više (dragih) ljudi. Logistički, vodi računa o tome da grelfi fotka osoba sa najdužim rukama kako ista osoba na slici ne bi ispala kao osoba sa najvećom glavom (inače, ta osoba sa velikom glavom sam uvek ja, ali OK). Nikakva filozofija, tako je, ali s obzirom na to da je sezona praznika, druženja, okupljanja i svih tih lepih stvari, logično je da ćeš poseban trenutak ovekovečiti jednom ovakvom srećnom fotografijom! (P.S. Seti se onog čuvenog selfija tj. grelfija sa dodele Oskara!)

Teddy Bear kaputići

Počelo je sa poznatima, proširilo se na Instagram influenserke, završilo se i na nama, običnim devojkama iz komšiluka. I, zvanično je, teddy bear kaputići su ponovo kul i ove zime ćemo ih viđati svuda! Em su slatki, em su topli, em su udobni, em podsećaju na omiljenu igračku iz detinjstva… Ako ovo nije dovoljno razloga da se ove sezone ogrneš ovim mekim savršenstvom – ne znam šta bih još mogla da dodam!

Comments