Najmlađi član iz porodice Hadid, Anwar počinje sve više i više da se ističe pored svojih već veoma uspešnih sestara Gigi Belle Hadid. 

Po uzoru na svoju majku Yolandu, sva njena deca su nastavila njenim koracima pa se sve troje bave manekenstvom. Uz sam posao modela u 21. veku ide i dodatni brending, što čini stvari daleko aktivnijim i zanimljivijim za svakog modela.

Mladi Anwar koji ima samo dvadeset godina je pokrenuo svoj brend unisex nakita pod imenom Martyre. 

Martyre je opisan kao lifestyle aksesoar koji je posvećen istraživanju novih koncepta u dizajniranju nakita, dok održavaju već dugu tradiciju saradnje sa najboljim umetnicima LA-a, kako bi kreirali vanvremenske komade nakita za muškarce i žene, sa fokusom na Anwarov brend.

Ovaj brend nakita je osnovao sa svojim prijateljima Yoni Lahamom Ryan Bensonom, a nakit je sa tačke gledišta posmatrača veoma zanimljiv, jednostavan i konceptualan.

Mladi Hadid voli dobar nakit. Voli ga toliko da veruje da bi svi trebali da ga nose. Cilj ova tri momka je da redefinišu izgled nakita kako bi sav nakit bio unisex.

Ono što se ističe u njihovoj prvoj kolekciji su svakako minđuše sa kojih vise anđeli, narukvice na kojima su ugravirani heruvimi, dok sa druge strane imamo najjednostavnije ogrlice koje su duplirane radi boljeg efekta. Druga ogrlica pod nazivom sinner ima na sebi medaljon na kom piše every sinner dies a saint”.

Cene nakita se kreću od $95 do $575, s tim da kupac može i da poruči da mu se nakit napravi od četrnaestokaratnog zlata gde je cena automatski veća.

Comments