Priznajemo, koliko god se kao vratili u normalnu nakon izolacije, svakodnevnoj modi nekako i dalje pristupamo znatno drugačije nego ranije, naročito oni koji i dalje rade od kuće te i dalje izbegavaju blizak kontakt sa novom realnošću. Doduše, nije ni to tako loše – sada smo definitivno shvatili šta nam je zaista važno i šta nam zaista prija u modnom smislu pa više ne planiramo da gubimo vreme osmišljavajući komplikovane stajlinge u kojima se čak i ne osećamo prijatno. 

Upravo zato je ova naša lista must have komada i nastala – na njoj su samo komadi koji se lako stilizuju, koji nisu nimalo zahtevni za nošenje, a koji pritom uvek izgledaju odlično!

Midi suknja

Lagana, lepršava i prijatna, midi suknja je must tokom toplih letnjih dana. Nosi je uz oversized košulju i sandale za trendy chic look ili uz bilo kakvu basic majicu i patike, za ležerniji stajling.

Košulja

Klasika! Ukoliko i dalje nisi pronašla svoj savršeni i uvek uspešni model košulje, sada je trenutak. Nosi je uz farmerke ili suknju, u zavisnosti od toga kakav look želiš da postigneš.

Bluza sa printom

Bluza upadljivog printa + upadljivog kroja, dovoljna je da u potpunosti preokrene tvoj izgled. Ukoliko se odlučiš za neku ovakvu opciju, ostatak stajlinga neka bude maksimalno sveden.

Kardigan

Dobar kardigan je zlata vredan čak i leti, tokom onih svežih večeri koje provodiš napolju. Nosi ga sa majicom ispod ili bez ičega ispod i unesi dašak pariskog stila u svoj izgled.

Kombinezon

Apsolutno najlakši komad za stilizovanje, možda lakši čak i od haljine! Samo obučeš svoj omiljeni model, dodaš par komada nakita i željenu obuću i spremna si za pokret!

Comments