Ove godine, Mario Dedivanović proslavlja 20 godina karijere kao profesionalni šminker, a tim povodom odlučio je da ostvari svoj san – osmisli svoju makeup liniju. Za 20 godina napornog rada postao je jedan od najtraženijih šminkera u svetu, stvarajući nezaboravne makeup look-ove na ženama poput Kim Kardashian, Ariane Grande i Gabrielle Union. Sada će svetlost dana ugledati njegova luksuzna kolekcija šminke pod imenom Makeup by Mario.

Ljubav prema šminkanju razvio je još u tinejdžerskim danima kada je nakon škole odlazio da radi u Sephori, a sada se oseća kao da se svi njegovi snovi ostvaruju. Rad na svojoj liniji započeo je još pre 3 godine, a javnosti će je zvanično predstaviti 1. oktobra, na svoj 37. rođendan. U kolekciji će se naći čak 21 proizvod, a sadržaće sve – od paleta sa senkama do ajlajnera. Proizvodi dolaze u više nijansi koje će odgovarati svim tipovima i tonovima kože, a Mario kaže da je svaki proizvod napravljen tako da bude jednostavan za upotrebu, a da i dalje pruža glamurozno iskustvo.

The Master Matte Palette je proizvod na koji je najviše ponosan, ali i prvi na kom je počeo da radi. Ideja je bila da paleta bude dovoljno mala da stane u šaku, ali i da sadrži sve neutralne, mat nijanse slične koje odgovaraju svim bojama kože. Još jedan od njegovih favorita je i njegov highlighter pod imenom Master Secret Glow, prozirne i mekane strukture. Tokom godina rada nije uspeo da nađe highlighter koji bi odgovarao uz svaki tip šminke, te je stoga odlučio da ga sam stvori. Ovaj proizvod koži daje prirodan sjaj i ostaje na koži čak i do 12 sati. Može se koristiti i na ostatku lica, te preporučuje da ga prstima utapkate na vrh nos i u ugao kapka za prirodan sjaj.

Comments