Serija Emily in Paris svoju premijeru na Netflixu imala je pre manje od mesec dana, ali je to bilo dovoljno da postane planetarno popularni fenomen. Fanovi se sada pitaju – šta dalje? Da li će serija dobiti drugu sezonu, i kada? Ovo je sve što znamo o novoj sezoni hit serije.

Iako Netflix produkcija i dalje nije zvanično potvrdila da li će serija dobiti drugu sezonu, s obzirom na uspeh koji je doživela širom sveta i činjenicu da je glavna tema na društvenim mrežama i portalima već gotovo mesec dana, nema sumnje da će se serija nastaviti. Produkcija koja je radila na seriji nije Netflix produkcija već MTV Studios, stoga vesti o novoj sezoni mogu potvrditi samo oni. Čak i kada se donese konačna odluke, sigurno je da se zbog pandemije Koronavirusa, snimanje neće nastaviti u skorijem periodu. Snimanje novih epizoda podrazumeva privremenu selidbu svih glumaca i članova ekipe iza kamere u Pariz, što je sada definitivno neizvodljivo.

Uprkos tome što se iz produkcije serije niko nije oglasio da potvrdi odluku o drugoj sezoni, scenarista Darren Star je od same premijere svakodnevno prisutan u medijima, te je dao različite nagoveštaje o tome šta možemo očekivati u novoj sezoni. Prema njegovim rečima, u drugoj sezoni Emily će postati deo Pariza i usvojiće više lokalnih običaja, a najavio je i da će više vremena biti posvećeno njenom odnosu sa komšijom Gabrielom kog igra šarmantni Lucas Bravo. Gabrielov život bio je prazan pre nje, a sada je spreman da okrene novi list i zakorači u avanture, zajedno sa Emily.

Comments