Znamo, ova jesen je drugačija od prethodnih i tvoje lice uglavnom prikriva maska – ali to ne mora da te spreči u kreiranju nekih jednostavnih a efektnih makeup lookova koji će činiti da se svakodnevno osećaš lepše! Jesen je savršeno godišnje doba kada možeš da eksperimentišeš sa jarkim i toplim bojama kao što su žuta, narandžasta, crvena i intenzivne nijanse bordo i ljubičaste, a ove godine u trendu će upravo i biti aktuelni statement karmini i suprotno njima, naglašene oči. Dakle, samo se odlučite za to koji je vaš omiljeni makeup fokus, da li usne ili oči – a ostalo prepustite nama, koji vam predlažemo deset zanimljivih lookova u nastavku!

Lila senka na očima 

Nežne nijanse lila koje se utapaju sa tamnijim nijansama ljubičaste pun su pogodak za one sa smeđim ili zelenim očima. Ove senke daće toplinu vašem licu, a savršeno idu uz jesenji ten, kada nismo više tako preplanuli, ali još uvek imamo tragove sunca na licu. Za malo mačkastiji i glamurozniji izgled, lila i ljubičaste senke uklopite uz sofisticiranu, tanku liniju ajlajnera koja će vam produžiti oko.

Jarkoplavi naglašeni ajlajner

Ove sezone definitivno su u trendu statement boje, a uz tople boje jeseni dominiraće i nijansa kraljevsko-plave, koja pristaje svim bojama očiju. Najbolji način je da ovu boju nosite potpuno “čistu”, bez pretapanja u druge tonove, u obliku izražene i pune linije izvučene ajlajnerom.

Intenzivni bordo karmin 

Ukoliko ste ljubitelji karmina i volite da eksperimentišete, obradovaće vas vest da je ove sezone jarki bordo karmin u trendu. On bi ako se za njega odlučite trebalo da bude fokus vašeg makeup looka – pa ga zato uklopite uz dobar ten, nude senke i maskaru.

Metalik smokey eyes

Smokey eyes look je jedan od makeup klasika, a ove sezone možete u njega dodati neobični metalic twist, sa senkama u plavim i srebrnim nijansama koje sijaju. Ovo je savršen look za večernji izlazak, a izgleda efektno uz svaki outfit.

Statement beli ajlajner

Za one buntovne i odvažne – neobični, grafički beli ajlajner uokviren tankom crnom linijom je pun pogodak! Ovaj makeup look definitivno će vas izdvojiti i pokazati vašu urbanu stranu, a odlično će izgledati i uz all white outfit.

Comments