U 2021. godini očekuju nas mnogi novi modni trendovi, a jedan od njih je definitivno nošenje bele boje u zimskim mesecima koji su pred nama. Bela boja nas asocira na čistotu, sneg i nove početke – a to je sve ono što nam je u ovim trenucima potrebno. Bela boja se u modnom i umetničkom smislu može nazvati bezvremenskom bojom, onom kojoj uvek možemo da se vratimo, koja simbolizuje odevne komade za svečane prilike kao što je venčanje, i koja atraktivno i elegantno izgleda u svakom trenutku. Dakle, ukoliko nemate nekoliko belih odevnih komada u svojim garderoberima, vreme je da ih nabavite, jer sa njima nećete pogrešiti, oni će vam dugo trajati i uvek biti u trendu, a možete ih i uklapati uz čitav niz različitih stajlinga. Beli džemper ili bela košulja su apsolutni must have u svakom periodu, a uz njih, ove godine će u trendu biti i drugi odevni komadi u beloj boji. Evo koji su to komadi i na koji način možete da ih stilizujete.

Bela oversize rolka

Bela rolka je jedan od tih odevnih komada koji odlično izgledaju u svakoj prilici, tokom cele zime. Bela rolka dobro će se uklopiti kako uz pantalone ili helanke, tako i uz kratku suknju ili elegantni šorts. U toplijim danima nakon zime možete se poigravati sa formama i dužinama, pa tako uklopiti belu rolku uz kratki šorts, a do tada – nosite je uz casual, retro džins. Ili jedostavno na ceo look dodajte tamne hulahopke i plitke čizme – nećete pogrešiti!

Široke bele pantalone

Široke bele pantalone su odevni komad koji se na velika vrata vratio u 2020. godini, a sigurni smo da će ostati aktuelne i u 2021. Široke bele pantalone su efektan, statement komad koji će u svakom stajlingu verovatno biti centar pažnje, a tako bi i trebalo da bude. Takođe, ako ste navikle da do sada nosite isključivo skinny jeans pantalone koje vam naglašavaju figuru, verujte nam – u širokim pantalonama ćete izgledati podjednako seksi, ako ne i zanimljivije. Uklopite ih uz kontrastnu crnu majicu, beli sako i klasični, camel trench kaput.

Crno-bela zimska jakna

Čuvena manekenka Irina Shayk oduvek je pratila aktuelne trendove, a neke je čak i pokretala – a ona se pridružuje trendu nošenja belog ove zime. Na Irini možemo videti neobičnu, belu vunenu jaknu sa crnim kožnim detaljima, koju je uklopila uz suptilno seksi stajling, crnu rolku bez rukava i kožni šorts. Svakako, na vama je da ovu jaknu možda uklopite drugačije za svakodnevne prilike, pa na primer šorts možete zameniti efektnim kožnim pantalonama. Ovo je look za urbane i samopouzdane devojke koje se ne plaše svoje energije i seksualnosti.

Comments