Poznato je da se 90% vlasi sastoji od prirodnog proteina. Taj protein se vremenom razgrađuje, što dovodi do oštećenja kose i njenog kidanja. Naročito ako je kosa dugo bila izložena hladnom vremenu i vetru, ona postaje sve suvlja i njena prirodna elastičnost iščezava. Nakon izloženosti lošem vremenu, našoj kosi dugujemo oporavak i svi smo zahvalni na postojanju keratina, koji taj problem vrlo efikasno rešava. Period nakon skijanja i zimovanja evidentno utiče na isušivanje i oštećenje kose, te je nakon zimskih aktivnosti neophodno posebno se pozabaviti regeneracijom i oporavkom kose. Koliko god da brinemo o kosi tokom zimskih dana, ona ipak izgubi svoj sjaj i postane beživotna. I upravo onaj kratak prelazni period između zimovanja i početka proleća treba iskoristiti najbolje moguće za postizanje željenih efekata. Predstavljamo vam nove blagodeti ovog čarobnog iscelitelja kose, zbog kojih bi trebalo što pre da posegnete za njim.

Revitalizuje neposlušnu i suvu kosu

Svako od nas ili se bori sa ovim tipom kose ili u svom okruženju ima osobu koja se stalno žali na probleme koje joj zadaje suva i beživotna kosa. Keratin je idealno rešenje za sve devojke sa ovim tipom kose, jer konačno mogu trajno rešiti svoj problem i zaboraviti na one sate i sate bezuspešnog sređivanja svoje frizure. Za devojke sa ovim tipom kose, kratka bob frizura, koja će biti jako aktuelna ove sezone, bila je nezamisliv pojam. Uz keratinski tretman vaša kosa biće “pitomija” i moći ćete da ponesete svaku frizuru koja vam se dopada, sa zdravim i sjajnim izgledom.

Doprinosi tankoj kosi bez volumena 

Svi se oduševimo kada vidimo bujnu i sjajnu kosu, ali uvek pomislimo da je za takav efekat neophodno stalno posećivanje frizerskog salona i da za tanku kosu nema “leka”. Keratinski tretman i ovde pomaže i može vašu kosu učiniti življom, vitalnijom i doprineti lepšem volumenu. Tanka kosa sklonija je oštećenju i nakon zimskog perioda obeležena je iskrzanim krajevima, koji zahtevaju da se kosa znatno skrati. Kako biste izbegli neželjeno skraćivanje kose, posavetujte se sa svojim frizerom koji će naći odgovarajući keratinski tretman za vas i možete u prolećni period ući sa zdravom i blistavom kosom.

Comments