Bilo da ste fanovi superherojskih univerzuma ili ne – sigurni smo da ćete poželeti da pogledate novu seriju koju je producirao Marvel Studio, pod nazivom “WandaVision”. Naravno, biće od velike pomoći ako ste već upoznati sa MCU (Marvel Cinematic Universe) univerzumom superheroja, ali i ako niste, možda je vreme da se konačno upoznate sa svim likovima koje je Marvel kreirao, jer nećete zažaliti. Iako mnogi superheroje i fiktivne likove sa supermoćima vezuje za stripove čitane u detinjstvu, oni zaista mogu biti mnogo više od toga – i mogu biti namenjeni, kao što često i jesu, i starijoj publici. Svako od nas je u detinjstvu čitao, ili barem gledao neki od filmova koji predstavljaju superheroje poput Spider-Mana, Ironmana, Thora ili Avengersa, a oni predstavljaju samo veoma mali deo čitavog univerzuma isprepletanih i povezanih priča, koje su u poslednjih nekoliko doživele naročito veliku popularnost.

Poslednji deo u seriji filmova “The Avengers” pod nazivom “Avengers: Endgame” oborio je sve rekorde gledanosti, zaradivši 2.797.800.564 američkih dolara na globalnom nivou, te možda možete razumeti koliko značaj superherojski filmovi i serije imaju u današnjem dobu – ako ste do sada verovali da je on mali ili nevažan. Naravno, fanovi univerzuma Marvel nestrpljivo iščekuju svako novo ostvarenje od izlaska ovog filma, koji je na neki način stavio tačku na mnoge likove, te su oni željni da ih gledaju makar u njihovim posebnim pričama – ako ne u onoj koja prati storyline poznatog superherojskog kolektiva The Avengers. Dakle, ako ste fanovi lika pod imenom Wanda Maximoff, drugačije zvanom i Scarlet Witch, evo serije koju ste iščekivali i koja će vas iznenađivati iz epizode u epizodu, garantovano!

Kreatorka ove najnovije serije iz Marvel univerzuma je Jas Schafer, koja nam je do sada poznata po filmu “The Hustle“, a glavne uloge u seriji igraju dobro poznati glumci, koji su i ranije igrali uloge Wande i njenog partnera Visiona – Elisabeth Olsen i Paul Bettany. Iako smo već znali da su oni izuzetni glumci, naročito Elizabeth koja i nosi celu ovu seriju – ovog puta smo se apsolutno oduševili njenom raznovrsnom glumom i mogućnostima da igra čitav niz različitih karaktera spojenih u jedan jedini lik.

Comments