Proleće je tu i leto nam je praktično pred vratima (iako je april pokušao da nas iznenadi snegom) – što znači da je vreme da se konačno vratimo laganim majicama na bretele, odnosno onim majicama bez rukava! Iako su one jednostavni odevni komadi koji smo sigurno svi mnogo puta nosili, one takođe mogu izgledati i veoma stajliš, i možda vam nikada nije palo na pamet da ih posmatrate na taj način. Ovog proleća one su čak i u trendu, a popularizovala ih je, naravno, najmlađa TikTok populacija, koja je tu da postavi nove modne izazove nama milenijalcima. Majice na bretele, koje ste možda nekada skrivali duksericama ili džemperima, vreme je da pokažete u novom svetlu, a evo kako možete da ih stilizujete i uklopite sa ostalim stvarima iz svog garderobera!

All Black Look

Crna majica na bretele uz skroz crni autfit uvek je pun pogodak. Uvucite je u duboke farmerke retro kroja, od ispranog crnog džinsa, nabacite malo jednostavnog i classy nakita, pustite kosu, obujte starke – i spremne ste za kul izlazak na piće ili pak piknik ili festival (iako o festivalima još uvek samo sanjamo). Ovo je savršen look za urbane i kul devojke, koje uživaju u “rokerskom” vajbu.

Uz njegovu košulju

Ah, njegova košulja. Odevni komad koji je zauvek i oduvek zapravo samo naš. Ovog proleća preko svoje najdraže bele majice na bretele jednostavno nabacite raskopčanu, oversize mušku košulju, a majicu uvucite u svetli džins dubokog struka. Po želji uz ovaj autfit možete dodati nakit u vidu ogrlica ili minđuša, a preporučujemo vam da pustite razbarušenu kosu. Ovaj autfit je veoma zahvalan, jer odlično izgleda kako uz bele patike, tako i uz sandale ili mokasine.

Providni materijal i retro džins

Pisali smo o tome da će odevni komadi od mreže biti u trendu, odnosno da je “providnost” sada in – pa u tom stilu, zašto ne biste nabavili i jednu mrežastu majicu bez rukava u neutralnom tonu? Ova majica može istovremeno biti kežual ali i delovati seksi, a preporučujemo da je uklopite uz iscepani džins, kako biste je učinili opuštenijom. Nekoliko chunky ogrlica preko, brushalter koji se neće mnogo isticati ispod providne majice, i spremni ste.

Uz široke bele pantalone

U suštini, postoji mnogo načina na koje majicu bez rukava možete nositi uz pantalone, a ako ste poklonik elegantnijeg stila – evo predloga za vas. Najbolje bi bilo da u svom garderoberu posedujete barem jednu nude majicu bez rukava, koja će uvek izgledati classy – i koja će se uklopiti uz odevne komade svih boja koje možete imati. Ipak, ovog puta naša preporuka je da je uklopite uz široke bele pantalone i uski crni kaiš, kao i sandale sa kaiševima u takođe neutralnoj boji.

Comments