Kada razmišljamo o budućnosti, često zaboravljamo na to da se ona kreira upravo sada, svakim korakom, satom i minutom. Zapravo, ne bi trebalo da koristimo bezličnu reč “kreira”. Ispravnije je reći – mi smo ti koji je kreiramo, svojim mislima i, naravno, pre svega – delima. A ko smo to mi i da li smo to svi mi, ili su u pitanju pojedinci koji se ističu u masi? Ko su ti ljudi koji su pokretačka snaga celog čovečanstva, i koje ih osobine krase? Ako bismo u tri reči morali da ih opišemo, izabrali bismo sledeće:

Autentičnost. Odvažnost. Beskompromisnost.

Ovo su pridevi koji krase one ljude koji pokreću svet svojom energijom i jedinstvenim idejama. Ovo su reči koje nas inspirišu da i mi postanemo jedni od tih ljudi. Ovo su reči koje dobro opisuju DJ dvojac Mimi Djo i Fackin Yomu, muzičare iz indie rock benda Buč Kesidi i uličnog umetnika Andreja Josifovskog Pijanistu. Ovo su reči koje najbolje opisuju brend HUGO.

Hugo x Mimi Djo i Fackin Yoma 1 e1620828672399 Od Berlina preko Tokija, do Beograda   ovo je modni brend koji pomera granice stila

Ovo su, takođe, reči koje mogu opisati vas – jer je HUGO tu kako bi podržao upravo vašu jedinstvenost. Modni brend HUGO otvara svoju dugoočekivanu, i prvu zvaničnu HUGO prodavnicu na prostoru bivše Jugoslavije, u Beogradu, u TC Galerija, 27. aprila 2021. godine. U njoj ćete moći da pronađete odevne komade namenjene trendseterima koji svojom pojavom ostavljaju samouveren pečat, koji će na najbolji način istaći i vaš lični stil.

U novootvorenoj prodavnici biće prisutni komadi iz najnovije kolekcije za proleće/leto 2021, koja brend HUGO stavlja na nesvakidašnju estetsku raskrsnicu između Istoka i Zapada. U svojoj najnovijoj kolekciji, modni brend HUGO, u svom prepoznatljivom stilu kombinuje i moderno i tradiciju i poštovanje i pobunu. Poznato je da kulture istoka i zapada leže na u potpunosti različitim talasima, ali mlade generacije tu su da sruše sve granice i suprotnosti, i slave različitosti upravo njihovim spajanjem.

Ovog proleća brendu se pridružuju japansko-brazilski tattoo majstor Jun Matsui i japanski kaligraf Shin-Rei, kako bi stvorili upečatljive grafike, prisutne u celokupnoj kolekciji. Ovaj eklektični dizajn predstavljen je kroz jedinstvenu kampanju pod nazivom “Bez granica”, koja je inspirisana idejom urbane mladalačke kulture, od Berlina do Tokija. Jedno je jasno, mladalačka kultura je ona “na kojoj svet ostaje”, ona koja se uvek prva buni protiv ustaljenih normi, koja pravi prve korake ka budućnosti – i kao takvoj, potreban joj je jedinstveni modni izraz, koji će je učiniti vizuelno prepoznatljivom. Upravo tu na scenu stupa brend HUGO, čiji uvek inovativni odevni komadi zaista ne znaju za granice.

Autentični HUGO duh bio je uvek usko povezan sa popularnom kulturom, zbog čega je brend nedavno pokrenuo i “HUGO Louder” kampanju, koja uključuje novu platformu, koja je tu kako bi dala glas inspirativnim umetnicima širom sveta. Misija HUGO platforme je pružanje pozornice mladim talentima da predstave svoj rad, ali i da govore o onome što smatraju zaista važnim. Mogli bismo reći da su mladi umetnici zapravo glas celokupnog društva, a upravo zato – HUGO Louder je kao svoje ambasadore u Srbiji odabrao Mimi Djo i Fackin Yomu, najtraženiji beogradski DJ dvojac, Buč Kesidi, indi rok bend u usponu i uličnog umetnika Andreja Josifovskog (Pijanistu). Oni su ti koji ruše granice i oblikuju svet u kojem ćemo živeti, baš kao što to čini i sam brend HUGO.

Uz to što podržava mladalačku i pokretačku energiju, brend HUGO zalaže se i za zdraviju životnu sredinu, i zeleniju budućnost. Upravo zato, pored HUGO Louder kampanje, brend je takođe pokrenuo i “Clean up your act” inicijativu, koja je deo kontinuiranih napora ovog brenda ka smanjenju njegovog uticaja na životnu sredinu. Brend HUGO konstantno je u potrazi za odgovornijim načinima proizvodnje, a ovaj njihov pokret uključuje kolekciju odevnih predmeta izrađenih od najmanje 60% recikliranih, organskih i materijala iz održivih izvora, dok svaki od njih sadrži ekskluzivni Clean up your act dizajn. Ukoliko ste odvažni i beskompromisni ne samo u svom vizuelnom identitetu, već i u svojoj odgovornosti i nastojanju da očuvate životnu sredinu, ovi artikli su namenjeni upravo vama.

Hugo x Mimi Djo i Fackin Yoma 2 e1620828858555 Od Berlina preko Tokija, do Beograda   ovo je modni brend koji pomera granice stila

Pogledali smo i odabrali – ovo je naš izbor urbanih odevnih komada iz najnovije HUGO kolekcije

Ako ste u kul fazonu, zna vas ekipa, radnim danima kruzirate gradom i gde god da se pojavite sretnete nekoga, vikendom pijete kafu na dorćolskom betonu, a zatim uveče shvatate da “nema ljubavi u klubu” – znamo koji je savršen autfit za vas. Za tebe je dukserica Dashimaki, sa ilustracijom u nihonga stilu, a za njega majica Dussuri, sa printom analogne fotografije iz Japana, koju ćeš mu sigurno “ukrasti”. Takođe, za još jedan odlazak u klabing, na party DJ dvojca koji poznajete, najbolje bi bilo da odete u #blackisthenewblack stilu – on u majici Dichiban, a ti u maslinasto-crnoj dukserici Dalarisa. Znamo, već ste prepoznatljivi u gradu, a sada je vreme da budete prepoznati i po svom stilu.

Artboard 1 Od Berlina preko Tokija, do Beograda   ovo je modni brend koji pomera granice stila

Artboard 2 1 Od Berlina preko Tokija, do Beograda   ovo je modni brend koji pomera granice stila

Ukoliko se već osećate kao jedan od pokretača, brend HUGO je brend za vas. Ali, čak i ako se još uvek niste odvažili – znajte da nikada nije kasno da napravite prvi korak ka svojoj autentičnosti koja može lako pokrenuti promenu i u ljudima oko vas. Brend HUGO svakako će podržati vaš jedinstveni stil, a njihove najnovije odevne komade možete od 27. aprila pronaći u TC Galerija u Beogradu.

Comments