U poslednje vreme se ne prate samo modni trendovi. Sada, da bismo bili “u toku” ili “in”, moramo da pratimo i trendove na TikToku, Instagramu, Pinterestu i mnogim drugim platformama. Oni se više ne odnose samo na odevne komade, već i na to kako će da izgledaju naši nokti (na rukama i nogama), naša flašica za vodu tokom treninga, naša soba (puna lampica i čupavih stvari, naravno) ili  naš peškir za plažu. Ipak, iako to ne moramo da pratimo niti gledamo, mi to želimo. To je pogrešno okarakterisano kao “kompleksi”, nekad zaista nema toliku dubinu, već prosto želimo da idemo ukorak sa trendovima. Zato vam donosimo trend “accent nails” koji je sve popularniji, a on podrazumeva da istaknemo jedan ili više noktiju nekim detaljem. U nastavku pogledate predloge koje ćemo i mi odneti kao predlog sledeći put kada odemo na manikir, a možda inspirišu i vas.

Jaka boja razbijena cvetnim detaljem

Leto je jedino godišnje doba kada možemo da nosimo jarke boje na našim noktima. Ipak, ne osećamo se uvek prijatno kada su fluorescentne nijanse u pitanju, ili drečave verzije naših omiljenih boja. Zato je trend “accent nails” idealan za nas. Možemo da ukrasimo jedan ili dva nokta nekim letnjim minimalističkim detaljem koji će potpuno umiriti jarke boje koje nam “bodu oči”. Obično to bude domali prst i još jedan po našem izboru, ali ne možete pogrešiti za koju god opciju da se odlučite.

Manikir sa nakitom na jednom noktu

Oni koji vole malo ekstravagantnije detalje, svoj manikir mogu naglasiti nekim komadom “nakita” na noktu, po svom izboru. On može biti srebrni ili zlatni, sa cirkonima, lancima ili šta god da vam padne na pamet. Ukoliko ga “pričvrstite” slojem gela koji ste držali pod lampom, nema šanse da otpadne tako da ne morate da se brinete oko toga. Za ovaj vid manikira ipak preporučujemo da izaberete samo jedan nokat, sve ostalo je too much.

Comments