Sigurno se pitate – ko uspeva da isprati sve ove trendove? Mi! Ne zato što želimo da uskočimo u svaki, već zato što želimo da imamo opcije za sve. Ukoliko volite jarke boje, nail art i šljokice – imamo savršen trend za vas. Ukoliko ste, ipak, ljubitelj nude manikira, ne brinite, i za vas imamo predloge. Ovaj put, na red je došao koloristički nail art koji će dominirati ovog leta.

Možda vam se čini da vreme ne ukazuje na to da ćemo uskoro ići na plažu i piti koktele iz velikih čaša, ali verujte da hoćemo. Kako biste prizvali taj summer vibe, možete da odradite manikir jarkih boja zbog kog ćete u svakom trenutku želeti da odete na beach party.

Ovog leta, najveći trend će biti neon boje – i kada je u pitanju odeća, i kada je u pitanju manikir. Da, zvuči kao da smo već imali ovu fazu, i to skoro. Međutim, čini nam se. Trend neon boja je imao svoj momenat 2008/09. godine kad smo svi imali one drečavo žute, zelene, pink i narandžaste narukvice na rukama. Neon trend je kratko trajao, ali sada se vraća na velika vrata.

Ako želite da budete među prvima i uhvatite trend još pre nego što to postane – onda pratite Selenu Gomez. U toku kreiranja kampanje za prolećnu kolekciju svoje šminke, Selena Gomez je imala sjajnu kombinaciju neon-zelenog manikira i kolorističkog makeupa. Ništa ne govori spremni za leto kao ovaj manikir.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Selena Gomez (@selenagomez)

Meghan Thee Stallion se odlučila za manikir koji će inkorporirati dva trenda – neon boje i providnu bazu. Nakon što se na noktima odradi providna baza, sledi šaranje nokante ploče korišćenjem najtanjih četkica. Šaranje nema specijalni i posebni pattern, već možete da ih šarate kako god želite, sve dok šaranje ostane pri samom vrhu nokta.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Megan Thee Stallion (@theestallion)

Gigi Hadid je odlučila da ovaj trend isprati full-on! Njen manikir je odrađen tako što je nokatna ploča obojena u jednu boju, dok je vrh nokta sasvim drugačiji. Frenč manikir u boji dobio je potpuno novi izgled nakon što smo ovaj manikir videli kod Gigi.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели (@nailsbymei)

Ako je kombinacija dve jarke, neon boje nešto što ne možete da zamislite da nosite – trend možete ispratiti i ovako. Frenč manikir je rađen tako što se koristi tanka četkica, kojom se povlače linije na samom vrhu nokta – naravno, u različitim bojama.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Betina R. Goldstein (@betina_goldstein)

Ovaj manikir je zasigurno jedan od najzanimljivijih koje ćete videti ovog leta. Nokatna ploča ostaje providna u sredini, odnosno, koristi se samo providan gel, dok se suprotni uglovi popunjavaju bojom. Ovo možete odraditi samo jednom neon bojom ili možete koristiti različite.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Melanie (@overglowedit)

Naslovna fotografija: instagram.com/selenagomez

Milica Antić

Comments