Jednobojni manikir je klasika i uvek će tako i biti, jer sa njim nikad ne možete pogrešiti. Manikir sa šarama je idealan za vas ako volite da eksperimentišete, da isprobavate nove stvari – a kad je pravo vreme za to, ako ne na leto? Celo leto treba da bude u šarama!

Zato smo pronašli pojedine vrste manikira koje su posebno zanimljive i koje možete rekreirati sledeći put kad odete na manikir. Nama su veoma interesantni i ne znamo koji bismo prvo odabrali.

Paganski motivi – zlo oko

Idete na more u Tursku ili Grčku? Sigurno ćete u svim suvenirnicama videti razne motive “zlog oka”. To je plavo oko koje služi kao talisman, koji štiti od urokljivog pogleda. Upravo taj motiv možete uraditi na vašim noktima, biće mnogo zabavno, a evo kako to može da izgleda:

Plamen u raznim bojama

Motiv plamena, takođe, može biti veoma zanimljiv. No, taj plamen uopšte ne mora biti u narandžastoj boji. Time neće biti na prvu ruku prepoznatljivo šta šara predstavlja. Dodatan efekat ćete dobiti ako jedna ruka bude u jednoj, druga u drugoj boji.

Vaši inicijali

Inicijali su česti motivi tetovaža, nečega što trajno ostaje na telu. Zašto se onda ne biste malo igrali i napravili inicijale nekim lepim, ukrasnim slovima. Ovo će biti izazovno, ali kada završite sa manikirom nećete moći da prestanete da gledate u svoje nokte. Takođe, svi koji vide ovaj manikir će vas pitati šta to na njemu piše.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melanie (@overglowedit)

Manikir sa srcima

Srca nikad neće izaći iz mode koliko god mnogi smatrali da su krindž. Nokti sa srcima su idealni ako idete na more sa partnerom, na medeni mesec, ili – jednostavno – ako ste zaljubljeni. A može i samo da vam se dopada motiv srca. Ovo će biti jedan presladak manikir.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melanie (@overglowedit)

Limun nokti

Šare u obliku limuna prosto odaju utisak leta; odmah se osetite osveženo. Ovo je odlična ideja za manikir ako već volite žutu boju, ali biste malo da se poigrate i učinite da vam bude zanimljivo. Naravno, to ne mora biti limun, svako drugo voće na noktima će izgledati originalno i slatko.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Imarni (@imarninails)

Cvetići

Ako volite šare na noktima, onda već znate da su cvetići tada nezaobilazni. Oni su osnovna šara u manikiru, baš zato što ih možete kombinovati na bezbroj načina. A ako želite minimalističku šaru, preporučujemo vam crno-beli manikir sa fotografije ispod:

Vanzemaljci

Evo savršenog manikira za sve ljubitelje naučne fantastike! Sa ovakvim noktima ćete bez sumnje privući pažnju zato što su jedinstveni i atraktivni. Može se napraviti šara na noktima, a možete i zalepiti stikere koji dolaze u bezbroj različitih oblika i motiva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Samantha 🌹 (@samrosenails)

Naslovna fotografija: instagram.com/thehangedit

Jovana Petković

Comments