Saznajte nedeljni horoskop: 6. januar – 12. januar za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.

nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 6. januar   12. januar

LJUBAV: Ove nedelje u partnerskim odnosima možete iskusiti smetnje i zastoj u komunikaciji – osećate se udaljeno od partnera i niste sigurni da li ste se distancirali vi ili on, ili oboje. Imate potrebu da učestvujete u odnosu i osećate se frustrirano, zato pokušajte da kažete kako se osećate i šta želite, pokrenite razgovor, učinite nešto za partnera, skrenite mu pažnju – možda je obuzet sopstvenim brigama koje bi podelio sa vama, ali se oseća udaljeno. Slobodni Ovnovi će biti raspoloženi za avanture i eksperimente – nekim izazovima nećete moći da odolite, ali budite svesni rizika, ako se upuštate u tajnu vezu, ili vas privlači neko ko nije slobodan. Vodi vas strast i impulsivnost, a vi ne vidite zašto biste ih sputavali, ali uskoro će vam pasti na pamet razlog ili dva. Oprez, savetuju zvezde! 

POSAO: U poslovnom okruženju moguća je velika promena, koja se možda ne tiče vas i vašeg položaja, ali će uticati na radnu atmosferu i međuljudske odnose. Pokušajte da se držite po strani i da ne dajete povoda onima koji bi vas rado “isprozivali” – uglavnom znate ko ima nešto protiv vas i na koji način može da vas sabotira, pa budite spremni (neka vam dokumentacija bude uredna, vodite računa da nešto ne propustite). U kreativnim poslovima, stvari se ne odvijaju onako kako ste hteli, ali može se otvoriti mogućnost, koju do sada niste imali u vidu. Nemojte donositi nikakve radikalne odluke. 

ZDRAVLJE: Skloni ste da se iscrpljujete, trošeći zalihe energije i raspoloženja dok ne padnete od umora. Zvezde vas upozoravaju da se prištedite i napravite balans između aktivnosti i odmora, da se ne biste razboleli.
nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 6. januar   12. januar

LJUBAV: Turbulentna nedelja u partnerskim odnosima – neke stvari pokušavate da shvatite, neke vas izluđuju i hoćete da ih rešite, ali partner nema kapaciteta za saradnju, a vi ste na kraj srca i pitate se da li je samo vama stalo do tog odnosa i dokle da budete tolerantni. Činjenično stanje može biti da je partneru potrebna vaša podrška, razumevanje i pomoć na duge staze, a vi ne znate hoćete li imati snage za to. Ne odustajte sada, jer ste nervozni i preosetljivi i možete se pokajati zbog nepromišljene odluke, donete pod nabojem. Ako ste sami, možete svojim “naoštrenim” stavom obeshrabriti svakoga ko pokušava da vam se približi – u ovom trenutku niste baš prijatno društvo i ne ostavljate dobar utisak u novim poznanstvima. Zvezvde vam savetuju da izaberete samoću u kojoj možete pronaći mir i zadovoljstvo, radeći ono što vam prija. Povucite se, dok ste tako “teški” i sebi i drugima.

POSAO: Ako je do sada bilo zastoja, blokade se uklanjaju i posao se vraća u dinamiku koja vam odgovara. Ukoliko pokušavate da proširite sopstveni posao, ove nedelje možete raditi na tome i očekivati da se stvari pokrenu u narednom periodu. Predstoji vam neka vrsta ponude – u zavisnosti od toga čime se bavite, možda će vama neko dati dobru poslovnu ponudu, a možda ćete vi kreirati ponudu svojih usluga i proizvoda, koja će naići na dobar odziv. Plodan period za sve koji se bave kreativnim poslom, umetnošću, kao i zanatom i dobar trenutak za dodatnu edukaciju.

ZDRAVLJE: Nestabilno emocionalno stanje može se odraziti na vaše zdravlje, zato osnažite imunitet, negujte sebe, pokušajte da se ne borite protiv svojih osećanja i dovoljno se odmarajte, da biste nadoknadili energiju.

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 6. januar   12. januar

LJUBAV: U partnerskim odnosima ova nedelja može doneti smanjenje negativnog naboja – ako ste do skoro bili u sukobu i nezadovoljni, nastupa primirje i ponovno zbližavanje, koje ćete najbolje podržati zajedničkim radom. Usredsredite se na zajedničke interese u oblasti zdravlja, uređenja doma, odmora i udružite se u onoma što vam je prioritet. Sve što preduzmete zajedno, biće uspešno i doprineće stabilizovanju odnosa i većoj bliskosti. Ako ste sami, možete uživati u društvenom životu, zabavi i flertu – možete upoznati nekog ko će vas dovoljno angažovati da ispoljite svoj šarm, ali nedovoljno motivisati za dublje povezivanje. Ukoliko niste spremni za vezu, budite otvoreni, da ne biste nekome dali lažnu nadu i povredili ga. 

POSAO: Tenzije na poslu se nastavljaju i ako već neko vreme razmišljate o tome kako da se rasteretite, ili promenite posao, može doći do zanimljivih obrta. Ne oklevajte da tražite ono što je najbolje za vas, ali pokušajte da objektivno procenite da li je neka druga poslovna oblast zaista bolja, ili vam samo nudi izazov novog i promenu u odnosu na ono što vam je dosadilo.

ZDRAVLJE: Nervozni ste i nemirni, a toksične osobe u vašem okruženju vam dodatno narušavaju stabilnost. Zvezde vam savetuju da pokušate da “izađete iz glave” i povežete se sa svojim telom, putem šetnje, vežbanja, meditacije, kako biste se uzemljili i sačuvali mentalnu stabilnost i telesno blagostanje. 

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 6. januar   12. januar

LJUBAV: U partnerskim odnosima ovo je dobar period za povezivanje i produbljenje odnosa, koji zahteva od vas da budete otvoreni i pokažete svoju ranjivost, ali bez drame i pokušaja da izazovete partnerova osećanja. Ako vam treba uteha, podrška, uveravanje da će biti sve u redu – tražite ih, jednostavno i neposredno. U suprotnom, partner se može osećati izmanipulisano i neće imati strpljenja za vaše igre i razumevanje vaših motiva. Ako ste sami, jednostavnost i otvorenost su od iste važnosti – izađite iz svojih obrazaca i pokušajte da ne gledate svaku iole zanimljivu osobu kao potencijalnog partnera i da svako poznanstvo posmatrate kroz ružičastu maglu romantike. Ukoliko osećate da vam je nemoguće da se sa nekim zbližite bez stvaranja priče u sopstvenoj glavi, povucite se i razmišljajte o svojim uslovljenostima, koje vas sprečavaju da ostvarite i održite odnose u realnosti. 

POSAO: Ukoliko se bavite kreativnim poslom kroz koji možete kanalisati svoja osećanja, ovo je dobar period za vas, jer imate dosta emocionalnog materijala za obradu i ulaganje u kreativne projekte (pisanje, slikanje, gluma, režija, muzika…). Ako radite u timu, možete inspirisati druge, ali ih možete i sabotirati svojom ćudljivošću, a ako ste na odgovornoj poziciji, oslonite se na savet bliskih saradnika, ukoliko u ovom periodu morate da donosite važne odluke.

ZDRAVLJE: Potrebni su vam mir i ravnoteža, dok vam je istovremeno potrebno da izbacite iz sebe naboj i nemir, a kroz pojačanu fizičku aktivnost uspećete i jedno i drugo. Najbolje je da odete u prirodu, ili makar u šetnju po kraju, bez obzira na to kakvo je vreme. Boravak napolju i hodanje, pomoći će vam da uravnotežite elemente prirode u sebi i da jasnije razmišljate. Vodite računa da se ne prehladite. 

nedeljni horoskop LAV Nedeljni horoskop: 6. januar   12. januar

LJUBAV: Neki odnosi se mogu završiti, a neki popraviti i poboljšati – ključ je u komunikaciji, ali pre svega u tome da razjasnite sebi da li želite da stavite tačku, ili zarez. Tolerancija ima granice, ali možda ih niste dovoljno jasno postavili, pa partner nije svestan da je nešto pogrešio i ne zna zašto je „u nemilosti“. U ovom periodu možete da razjasnite nesporazume u tom smislu, kao i da zadobijete pažnju partnera iznošenjem svojih potreba i zahteva. Ali budite spremni i da čujete partnerove potrebe i zahteve (koji vas mogu iznenaditi). Ako ste sami, ove nedelje ćete imati priliku da zablistate u nekom društvu, ne samo šarmom i ljubaznošću, već i intelektom. Možete privući osobu sa kojom ste mentalno i intelektualno kompatibilni, a onda dajte sebi vremena da razmotrite da li u ovom odnosu možete da pronađete i romantičnu komponentu. 

POSAO: Ukoliko se spremate za važne poslovne sastanke, podnošenje dokumentacije i potpisivanje ugovora, budite dodatno oprezni – proverite sve papire, pečate i potpise na postojećim dokumentima i pročitajte pažljivo ugovore koje nameravate da potpišete. Neke sitne neregularnosti mogle bi da naprave velike probleme. Takođe svaku informaciju koja stiže do vas proverite na barem dva izvora i ne uzimajte zdravo za gotovo ništa o čemu vas neko obaveštava – retrogradni Merkur pravi zbrku u komunikaciji, međuljudskoj i elektronskoj. 

ZDRAVLJE: Ako osećate potrebu za pasivnim odmorom, ležanjem i dremanjem, ali ne uspevate da se dovoljno odmorite na ovaj način, pokušajte sa aktivnijim punjenjem baterija – izađite u šetnju, radite lagane vežbe, pustite muziku i igrajte. Prijatna i zabavna aktivnost će vas bolje „resetovati“ nego ležanje.

nedeljni horoskop DEVICA Nedeljni horoskop: 6. januar   12. januar

LJUBAV: Kompleksan period za Device u partnerskim odnosima – napetost može kulminirati, ukoliko su odnosi poremećeni, ali ako je oporavak veze ono na čemu radite, stvari se kreću na bolje. Duge veze Devica kreću se ili ka prosperitetu, ili ka završetku. Odnosi koji tek započinju imaju šanse da budu izgrađeni na dobrim temeljima, ukoliko na početku postavite granice i odredite ton razumevanja, poverenja i poštovanja. Ako ste sami, period burnog društvenog života je za vama i verovatno ste puni utisaka i zanimljivih doživljaja – i razmišljate o tome da biste voleli da ste ih podelili sa voljenom osobom, dok istovremeno mislite i kako ste se dobro osećali, iako nemate romantičnog partnera. I dok razmišljate o tome, posvetite se drugim stvarima, vaš život je ispunjen ljubavlju, koliko i obavezama, nezavisno od statusa veze. 

POSAO: Obaveze se gomilaju, poslovni život ubrzava, a vi pokušavate da uhvatite korak i brinete što malo ispadate iz ritma. U ovoj nedelji dolaze na red zadaci koji će staviti na probu vašu kompetenciju i stabilnost, ali dolaze i nagrade za napore u prethodnom periodu. Ostanite fokusirani i budni, sve teškoće morate rešavati hladne glave, putem dobre procene i jasnog razmišljanja. Oslonite se na sebe, a očekujte i da će drugima biti potrebno da se oslone na vas.

ZDRAVLJE: Nivo energije varira, umorni ste, ali niste bezvoljni i spremni ste za sve poduhvate koji su pred vama. Ipak, nemojte se iscrpljivati, osnažite imunitet i vodite računa o svom zdravlju. Prolazne tegobe bi mogle da vam poremete raspored. 

Ako vam se dopada naš nedeljni horoskop: 6. januar – 12. januar, pročitajte i naš mesečni horoskop za januar.

Comments