Zimske jakne su svakako nezaobilazni trend, u zavisnosti od prilike do prilike biramo ona koje su duže, kraće, toplije, jednostavnije ili šarenije. Deluje kao da su jakne u jednom trenutku postale glavni jedne od glavnih komada u jednom garderoberu, pa tako imate one koje su prilagođene dnevnim i noćnim varijantama, one koje su prilagođene običnoj šetnji ali i one koje prikupe sve moguće simpatije i koju poželite da ponesete na zimovanje. Šta ako vam kažemo da su najtraženije jakne sezone sada na popustu i da je vreme da ih konačno ponesete!

Jakne na popustu – naših 5 favorita

Calvin Klein Transform 2u1

Ovo je svakako jakna koju ćete poželeti da imate, na sjajnom je popustu, a pored toga što možete da je nosite kao dugačku, toplu jaknu koja vas štiti od vetra i hladnoće, možete u samo nekoliko sekundi da je pretvorite u kratku jaknu za prelazni period.

Jaknu možete kupiti na linku

CKK20K204632 BEH 1 5 trendi zimskih jakni koje su sada na popustu

Tommy Hilfiger TJW ALASKA PUFFER

Bela jakna za zimu? Zašto da ne? Naročito ako vodi ka puff fazonu koji je toliko zastupljen. Ovo je jakna koju možete da kombinujete na toliko načina, pa bilo da ste strastveni zaljubljenik u sneg ili ipak birate kratku šetnju i uživanje na terasi, ovo je jakna za vas. Uz skije ili uz šolju čaja – izbor je na vama. Jedno je sigurno, savršeno će se uklopiti uz svaki vaš autfit, bez obzira na mesto. A ako ste sebe počatili belim čizmama, idealno će se uklopiti!

Jaknu možete kupiti na linku

zenska jakna tommy hilfiger tjw alaska puffer DW0DW14661 ACE 5 trendi zimskih jakni koje su sada na popustu

THERMOLITE® 3-in-1 waterproof parka

Da li ste prekočili onaj trenutak u modnom svetu koji je podrazumevao da imate minimum jednu parku? Sada je vreme da ispravite tu grešku i sebe častite sa čak 3 komada! Jakna koja vrlo lako postaje mantil ili prsluk, dakle, kupovinom ovog komada osigurali ste svako godišnje doba koje zahteva da se malo toplije obučete!

Jaknu možete kupiti na linku

 5 trendi zimskih jakni koje su sada na popustu

Calvin Klein – Oversize ženska jakna

Vi ipak birate oversize modele koje lako uklapate u svoju dnevnu rutinu. Jasno je da svako mora da ima tu jednu jaknu koja je praktična, udobna, topla i uklapa se u baš svaki par i svaku boju zimske obuće. Želite da izbegnete klasičnu crnu boju i zbog toga birate braon! A braon je sve češće nova crna! Ima bočne džepove, do kolena je, dakle štiti vas u potpunosti i ima vioski okovratnik i kapuljaču! Ovo je jakna vaših snova!

Jaknu možete kupiti na linku

CKJ20J219907 GV7 1 5 trendi zimskih jakni koje su sada na popustu

Ski jakna na navlačenje H&M

Futrovana ski jakna na navlačenje koja ima tkaninu pomoću koje ostajete suvi po snegu i slaboj kiši i koja vas štiti od vetra. Opuštenog je kroja, sa visokom kragnom i spuštenim ramenima i dugim rukavima. Ima veliki džep dovoljan za sve sitnice koje su vam potrebne tokom skijanja!

Jaknu možete kupiti na linku

hmgoepprod 5 trendi zimskih jakni koje su sada na popustu

Naslovna fotografija: hm.com/sr_rs

Dragana Stojanović

Comments