Saznajte horoskop za februar 2023: Ribe. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vaš horoskopski znak može očekivati ove nedelje. 

Ljubav

Uticaj Venere unosi saosećajnost i srdačnost u vaše bliske i partnerske odnose, ali veze mogu biti promenljive i nestabilne. Nastojte da izbegnete uticaj trećih osoba na partnerski odnos (članova porodice i prijatelja) i promenite naviku da se obraćate drugima, kada imate problem u vezi. Suočavajte se sa problemima i rešavajte nesporazume tu gde nastaju, ma koliko daleko van svoje zone komfora zbog toga morali da iskoračite. Iako deluje uznemirujuće i zastrašujuće, za vaš odnos je mnogo zdravije da se posvađate i sami izađete sa tim na kraj, nego da „čuvate mir“ žaleći se nekom drugom.

Turbulentan emotivni život nećete izbeći ni ako ste sami – sve interakcije sa osobama sa kojima flertujete, ili razmišljate o njima kao o mogućim partnerima, biće pune nesporazuma, a usiljena veselost i površne teme neće biti od pomoći. Najbolje što možete da uradite za sebe, jeste da se povučete i da smanjite sve takve interakcije, koje vas samo uznemiravaju i dovode u zabunu, a ne nude nikakav realan materijal za izgradnju odnosa.

RIBE mesecni horoscop LJUBAV Horoskop za februar 2023: Ribe
Comments